1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Fotografie bij mediabedrijf in Haarlem

29 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij later graag professioneel fotograaf (of filmmaker) worden, heb je talent en geloof jij dat er nog steeds een glansrijke carriere wacht voor mensen zoals jij? Dan zijn wij heel hard op zoek naar jou!

Ons bedrijf is een uitgeverij van de toekomst. Wij geloven niet dat journalistiek een uitstervend vak is, we denken juist dat het in de komende jaren steeds belangrijker wordt. Op TV, radio en print (al dan niet via Blendle), maar vooral op internet.
We kijken daarbij goed naar succesvolle mediabedrijven uit het buitenland: Vice, The Guardian, Vox Media, Quartz, Buzzfeed en vele anderen. Sites die (online) journalistiek opnieuw hebben uitgevonden en laten zien dat goede content van alle tijden is, als je het maar op de juiste manier weet te verspreiden.

Met dit doel voor ogen, werken we op dit moment hard aan het groot maken van een aantal kwalitatieve en unieke mediatitels in Nederland. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en willen bewijzen dat er zelfs in een klein land als Nederland ruimte is voor sites die naast nieuws ook verdieping en nieuwe inzichten bieden.

Kun jij je hier in vinden? En wil je graag uitgebreide ervaring opdoen met het maken van allerhande fotografie en mediaproducties voor diverse journalistieke producties? Dan is deze stage absoluut iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als journalistiek fotograaf of filmmaker ben jij binnen onze redactie verantwoordelijk voor het produceren van foto's en/of videoproducties bij de content op onze site en social media kanalen. Dat kan van alles zijn: Een portret van een minister bij een artikel over zelfrijdende auto's, studiofoto's van een nieuw product, tot een sfeerreportage van bezoekers aan Dutch Comic Con voor op Instagram. Tijdens je werktijd op kantoor ben je verantwoordelijk voor de nabewerking van foto's en het geschikt maken van alle content voor de redactie. Creativiteit en originaliteit is hierbij een vereiste: We maken graag hele bijzondere en mooie dingen.

Je werkt nauw samen met onze web & social media redacteuren die dagelijks content maken op gebied van lifestyle of technology. Wanneer zij op zoek zijn naar passend beeld, bedenk jij zelf een creatief concept dat je direct kunt uitvoeren, of je gaat op pad om het beeld te maken. Je werkt dus zowel in opdracht, als dat je zelf continu nieuwe fotografie (of video)producties bedenkt die je zelfstandig kunt oppakken en produceren.

Tijdens je stage is er veel ruimte om ervaring op te doen met allerlei aspecten van het mediavak: Zo zul je regelmatig productlanceringen bijwonen, wellicht een mooie persreis maken en de nodige interessante mensen portretteren. Daarnaast coachen we je in het maken van creatieve en originele content, door te laten zien hoe je optimaal bereik genereert via social media en search. Je werkt in een klein redactieteam vol mediatalent en draait mee als een volwaardige professional.

Iets voor jou?

Volg je een opleiding op gebied van fotografie, documentaire- of film maken, design, media of communicatie? Of studeer je heel wat anders maar wil je toch graag een fotografie/video stage doen? En heb je een grote interesse in het volgen van trends en het laatste tech & lifestyle nieuws? Dan bieden wij je de ideale leeromgeving in een supercreatieve en informele werkomgeving aan op een schitterende plek bij treinstation Haarlem.

Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste 3 maanden. Tijdens je stage ben je als fotograaf een groot deel van de week op pad voor opdrachten, of werk je in onze studio / kantoor centraal gelegen in Haarlem. Ook bieden we een marktconforme stagevergoeding. Precies wat jij zoekt? Stuur ons dan heel snel een mailtje met je portfolio en CV!


Vereisten

  • Talent
  • Creatief
  • Ambitieus
  • Zelfstandig
  • Reislustig
  • Affiniteit met social media / Instagram
  • Portfolio is een vereiste
  • Ervaring met video / design is een plus

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 4 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een media productiehuis en uitgever van onder meer Numrush, Vance en Dutchcowgirls. Wij zoeken continu nieuwe creatieven op gebied van redactie, journalistiek, design, video, fotografie, social media, SEO en development om ons jonge team te versterken. Wij bouwen mediamerken van de toekomst en zoeken mensen die net als wij heilig geloven in het succes van kwalitatieve content.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.