993 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende juridische stageplaats voor circa 10-weken in Den Haag

5 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Uitdagende stageplaats voor circa 10-weken

De opdracht

Voor het bieden van kwalitatief goede producten en diensten werken wij met diverse werkgroepen. De werkgroepen bestaan uit diverse zorgverleners uit het werkveld zoals openbaar apothekers, ziekenhuisapothekers, medisch specialisten en huisartsen. Deze zorgverleners helpen ons bij het opstellen van therapeutische adviezen en zijn dan ook zeer waardevol. We zijn op zoek naar een stagiaire die de werkgroep helpt bij het inrichten van een juiste governance structuur en randvoorwaarden voor deze werkconstructie. Je hebt hierbij de vrijheid om zelf te overleggen met de jurist, afdelingshoofd , bureausecretaris en voorzitters van de werkgroepen.  Je helpt ze bij het kiezen en inrichten van de gewenste structuur. Bij het inrichten van een governance structuur worden ook

diverse juridische documenten opgesteld, onder meer een reglement voor de deelnemers, een verklaring tegen belangenverstrengeling , eigendomsrecht etc.

De organisatie

Onze organisatie is de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. Wij behartigen de belangen van de leden, de branche en de farmacie in het algemeen. In al onze activiteiten staat de essentiële rol van de apotheker in de zorgverlening centraal. Als onderdeel van de totale zorgketen staan we voor een effectieve en patiëntgerichte farmaceutische zorg, waarbij medicatieveiligheid en kwaliteit in de branche voorop staan.

Binnen onze organisatie is het Geneesmiddel Informatie Centrum (GIC) het expertisecentrum op het gebied van geneesmiddelen en farmacotherapie in Nederland. De kerntaak van het GIC is het ontwikkelen, vernieuwen en verstrekken van actuele, praktische en betrouwbare geneesmiddelinformatie en -adviezen voor apothekers, andere zorgverleners en patiënten. De geneesmiddelinformatie en adviezen worden toegepast in onder meer de volgende producten en diensten: de medicatiebewaking van de G-Standaard, het naslagwerk Informatorium Medicamentorum, de GIC helpdesk voor apothekers en patiëntvoorlichting via de website www.apotheek.nl. De inhoudsdeskundigen van het GIC werken samen met patiënten, apothekers, artsen, onderzoekers, beleidsmakers en partijen in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.


Vereisten

Lijkt deze stage opdracht jou leuk? En volg je een juridische studie? Maak dan je interesse kenbaar.

 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Stageperiode: 3 maanden
Startdatum: Z.s.m.
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.