1.041 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) HR Recruitment in Utrecht

19 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als stagiair(e) HR Recruitment leg je bij ons de basis voor het recruitmentvak. Je wordt volop betrokken bij onze opdrachten en krijgt hierin veel uitdaging en vrijheid. Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons kandidaten-netwerk op het snijvlak van Business & IT. Daar ga jij je ook mee bezig houden, onder andere door te werven via social media. Omdat we een klein bureau zijn, krijg je veel stappen mee uit het recruitment-proces. Je krijgt op deze manier een goed beeld van de kandidaten, de vacatures en uiteraard de match hiertussen. Ook liggen er taken op het gebied van (online) marketing, PR en communicatie.

Jouw werkzaamheden op een rijtje:

* Kandidatensearch;
* Netwerk van kandidaten uitbreiden;
* Opschonen en bijhouden van kandidatenbestand;
* Proactief benaderen van interessante professionals;
* Inzetten en bedenken van nieuwe wervingsmiddelen en –strategieën;
* Arbeidsmarktcommunicatie (marketing- en communicatieactiviteiten);
* CV- en brievenselectie;
* Indien je opleiding andere eisen heeft, kunnen we aanpassen waar mogelijk. Ook ben je in de gelegenheid om zelf projecten aan te dragen.

Onze ambitie is om het beste bemiddelingsbureau voor Business & IT professionals in Nederland te zijn. Zowel voor vaste posities als voor interim-opdrachten. Hiervoor creëren we een team met de allerbeste mensen op het gebied van werving, selectie en interim-bemiddeling. We zijn een klein en hecht team en werken vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Wij zijn genomineerd voor een Computable Award en behoren tot de 10 beste IT bemiddelingsbureaus van Nederland. Omdat we het belangrijk vinden dat studenten en young professionals kansen krijgen om te groeien, bieden wij een stageplek aan voor een student die HRM, Personeel & Arbeid of eventueel MER volgt. 

Je kunt vanaf januari of februari 2019 starten bij ons (de precieze start en duur van de stageperiode is bespreekbaar). Wij zijn gevestigd in Utrecht, zowel met OV als de auto goed bereikbaar. Je ontvangt een stagevergoeding.

Heb je interesse in de stage HR Recruitment bij ons, dan zien we je reactie graag tegemoet. We ontvangen graag je CV en korte motivatie. 


Vereisten

Ben jij student HRM, Personeel & Arbeid of eventueel MER en zoek je een meewerkstage? Ben je enthousiast? Wil je veel leren? Heb je een proactieve houding? Ben je nauwkeurig? Zit je vol ideeën om kandidaten te bereiken en te enthousiasmeren? Ben jij persoonlijk in je werkwijze? Denk je in kansen en mogelijkheden? Ben je (minimaal) 5 maanden beschikbaar? 

Alles met JA kunnen beantwoorden? Schroom dan niet om te solliciteren!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een krachtig adviesbureau op het snijvlak van HRM en communicatie. Wij adviseren opdrachtgevers hoe zij zich kunnen positioneren als een aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt. Tevens zijn wij in staat om in korte tijd talentvolle en betrokken mensen te werven en te selecteren die organisaties versterken. Wij zijn gespecialiseerd in jonge, hoogopgeleide professionals.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.