788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiaire voor camping gezocht! in Tintigny, België

15 april 2019
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 30 april (nog 8 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Tintigny, België
Soort werk: Recreatief / Sport / Toerisme
Horeca / Catering / Hostess
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: BelgiŽ

Omschrijving stage

Een stage op Camping Chenefleur, in het Land van de Gaume, een uitloper van de Belgische Ardennen, is brede ervaring opdoen in de toeristische wereld!

Leren wat campingwerk inhoudt? Graag de gast naar de zin maken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

We zoeken stagiaires die front- en backoffice taken moeten uitvoeren. Daarnaast vragen wij om open te staan voor andere taken, zoals bediening in ons bar/ restaurant, meewerken in het winkeltje en terreinwerkzaamheden. Jouw taken zullen voornamelijk bij de receptie liggen, maar is ook afhankelijk van wat de dag brengt!


Vereisten

  • Wij bieden een stageplaats voor minimaal 10 weken, wij hebben wel een sterke voorkeur voor meer weken, bijv 15 à 20 weken. Je krijgt bij ons een accommodatie, eventueel delen met een andere stagiaire, die voorzien is van twee slaapkamers, woongedeelte en een keuken. Je krijgt bij ons een vergoeding naar maatstaven van school, als school geen vergoeding vraagt, krijg je van ons dat als nog! Reiskosten worden vergoed, korting in onze winkel en bar/ restaurant. Als het restaurant open is krijg je 's avonds een warme maaltijd, bij gesloten restaurant krijg je een vergoeding.
  • Wij zoeken een stagiaire die graag in het buitenland, maar dan net over de grens, stage wil lopen. Een stagiaire die goed op zichzelf kan zijn, maar ook in een team kan werken. Taken eigen kunnen maken, de verantwoordelijkheid aan durven om zelfstandig in het buitenland te zijn. Een stagiaire die van aanpakken houdt, flexibel is, niet vies is van werken en heel graag de camping wereld wil leren kennen!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via Stagemotor, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct, in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 30 april (nog 8 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De camping van 7 ha kenmerkt zich door zijn verscheidenheid aan plaatsen (afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken) en zijn groene, natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Er zijn ongeveer 200 kampeerplaatsen, maar ook heeft Camping de Chênefleur de beschikking over stacaravans, Kampeerbungalows en compleet ingerichte tenten voor de verhuur. In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn er zo’n 800 gasten, die voornamelijk uit Nederland komen, maar ook  Belgen (zowel Nederlands- als Franstalige), Fransen, Denen, Duitsers en Engelsen zijn vertegenwoordigd. Zoals alle campings binnen de groep Bestcamp is Camping de Chênefleur een typische gezinscamping in het hoogseizoen èn in de kleine vakanties. Het animatie/recreatieprogramma van ons en ons buitensportprogramma (in samenwerking met een aantal partners) biedt dan ook een variatie van activiteiten voor jong en oud. De Chênefleur is geopend van april tot oktober; heeft een vast team van 5 medewerk(st)ers en worden in de kleine vakanties en het hoogseizoen geholpen door zo’n 20 studenten (en niet te vergeten vrijwilligers) om het de gasten naar hun zin te maken.

Bedrijfsnaam: Camping de Chênefleur


Bedrijfsnaam:

Camping de Chênefleur


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.