1.040 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Meebouwen aan recruitment platform op basis van AI en ML? in Amersfoort

15 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Traineeship
Stagevergoeding: 950
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meebouwen aan een recruitment platform met Match engine op basis van Artificial Intelligence en Machine Learning?

Meestal denk je bij een stage aan koffie rondbrengen, slaafs boodschappen doen en af en toe een e-mailtje versturen. Maar soms zijn er ook gouden mogelijkheden…

Ben jij een developer met .NET, C# of Angular skills? Reageer dan snel op deze uitdagende afstudeeropdracht!

Het bedrijf (50 man personeel) is met een team van 10 man nu een jaar bezig met de bouw van een nieuw een recruitment platform voor uitzendbureaus. Uitzendbureaus beheren daarin duizenden vacatures, kandidaten en matches. Uiteraard zijn er vele koppelingen met backoffice systemen en hebben we te maken met workflow complexiteit.

Het is gebouwd op de nieuwste technieken en methoden:

 • .Net Core,
 • Angular/material design,
 • Swagger,
 • RavenDB,
 • Docker,
 • Kubernetes,
 • Google Cloud,
 • Tensorflow.

We werken volgens het ‘mobile first’, ‘security by design’ en ‘privacy by design’ principe. We werken in sprints van twee weken en leveren elke 2 weken dus nieuwe werkende software op voor onze klanten (grote uitzendbureaus in Nederland).

We hebben naast het recruitment Platform ook een recruitment marketing platform, waarin we vacatures geautomatiseerd adverteren op vacature websites, advertentienetwerken en social media. We staan op het punt om ook dat product vanaf de grond opnieuw te gaan bouwen op onze nieuwe technologie stack.

In beide producten zijn Artificial Intelligence en Machine Learning concepten die we vanaf de basis opnemen. Zo doen we in het Recruitment Platform match suggesties op basis van standaard algoritmes die verrijkt worden met algoritmes op basis van AI en ML modellen (Tensorflow).

Als afstudeerder krijg jij de kans om volwaardig in het team mee te draaien in ons Scrumteam en dus ‘vanaf scratch’ meebouwen aan een software platform dat door duizenden gebruikers dag in dag uit gebruikt wordt.

Jouw afstudeeropdracht kan in overleg met het bedrijf worden ingevuld en aangepast aan zowel jouw voorkeuren als de wensen van het bedrijf. Als jij een opdracht zoekt waarbij je aan back-end en/of front-end (Angular) opdrachten kan gaan werken, ben je hier in ieder geval aan het goede adres!


Vereisten

 Wat vragen we van jou?

 • Je volgt minimaal HBO of WO-niveau opleiding in de richting van ICT,
 • Je bent tech savvy,
 • Affiniteit met .NET, C# en/of Angular,
 • Je bent bereid om als volwaardig lid mee te draaien in ons Scrumteam en je dus te committen aan de scrum values (commitment, courage, focus, respect, openness).

Het bedrijf heeft veel ervaring met afstudeerders en zij zouden graag nieuwe studenten de mogelijkheid bieden om bij hen af te studeren. Binnen het bedrijf is goede begeleiding op hbo-niveau aanwezig en je collega's hebben veel ervaring en expertise in huis.

Tot slot. We doen veel leuke dingen met de collega’s binnen dit bedrijf.

 • Etentjes,
 • Bioscoopbezoeken,
 • Paintballen,
 • BBQ’en, en nog veel meer.

En als het jou en ons bevalt, ligt er aan het einde van je studie gegarandeerd een arbeidscontract voor je klaar met hele goede voorwaarden. Oh ja, je stagevergoeding is ook interessant.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: September 2018 (of eerder)
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is de online recruitment specialist in Nederland. Er werken 50 ambitieuze jonge mensen in het bedrijf. We leveren diensten op het gebied van: recruitment websites, recruitment advertising, recruitment optimalisatie, recruitment insights. We ontwikkelen (met een Scrumteam van 10 man) eigen producten voor deze dienstverlening. Onze twee belangrijkste producten zijn een Recruitment Management Platform en een Recruitment Advertising Platform. We ontwikkelen onze software volgens de nieuwste stad van de techniek en concepten (.NET Core, C#, Angular, Swagger, Kubernetes, Docker, etc.)Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.