788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Marketing & communicatie in Dordrecht

5 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Dordrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Als er iemand enthousiast is, ben jij het wel! Je bent creatief, hebt lef en je durft je grenzen te verleggen. Wil jij heel veel leren in een korte tijd, jouw Marketing & Communicatie skills naar een hoger niveau tillen en vanaf dag één veel vrijheid hebben? Grijp je kans en solliciteer!

Hoe ziet jouw stage eruit als online marketing stagiair?

Je krijgt de mogelijkheid om je te verdiepen in de wereld van content marketing op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie en een stukje corporate communicatie. Hier blijft het niet bij, want je helpt ook bij het organiseren van events en je gaat ons Employer Brand optimaliseren en promoten. Jij wordt hét aanspreekpunt en vertegenwoordigt B&S op allerlei hogescholen en inhouse dagen. Je werkt ook aan online marketing. Je meet, analyseert en creëert rapportages en bedenkt de juiste vertaalslag/oplossingen. De ene dag creëer je content in de vorm van toffe video’s, prikkelende teksten of opvallende foto’s (video’s, teksten, foto’s), de andere dag help je met de organisatie van een beurs en de dag erna sta jij te shinen op een event. Een ding is zeker: jouw dagen en weken zien er nooit hetzelfde uit!

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

 • Een stagevergoeding van €350,- Uiteraard.
 • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale handelsorganisatie van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
 • De kans om als starter een plekje te ver overen in ons felbegeerde traineeprogramma.
 • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen bij ons op kantoor aan het knallen. Hierdoor word jij een B&S master en kun jij écht indruk maken! Het is niet voor niets dat B&S stagiaires aanneemt voor een startersfunctie! Maar eerst dat diploma binnen slepen!

Waar kom je terecht?

Je werkt vanuit de Marketing & Communicatie afdeling van B&S. De afdeling bestaat uit vijf medewerkers die verantwoordelijk zijn voor o.a. corporate communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, begeleiding van stagiaires, ontwikkeling en ontwerp van alle communicatiemiddelen en organisatie van internationale beursdeelnames. Ook zijn er meerdere studenten zoals jij die stage lopen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier; even lunchen buiten de deur, samen verjaardagen vieren of borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!Vereisten

Dit ben jij

Je krijgt energie van events organiseren, content creëren, social media onderhouden, online marketing en nieuwe concepten bedenken. Jij komt altijd wel weer met iets verfrissends. Je houdt van structuur, maar je kunt ook goed met veranderingen omgaan. Jij vindt het geen probleem als je binnen één dag een video moet opnemen of een fotoshoot moet organiseren, kom maar op met die uitdagingen! Je hebt tijdens je studie geleerd om met verschillende doelgroepen te werken én hierop in te spelen met de juiste communicatiemiddelen. Je bent analytisch en kritisch ingesteld, zodat je data perfect kunt interpreteren door middel van Google Analytics en Hotjar. Uiteindelijk bedenk jij gewoon die beste online marketing campagnes!
Nog geen/weinig ervaring? No worries, want je doet dit natuurlijk niet allemaal alleen. Je krijgt de juiste begeleiding en we bouwen je pakket langzaam op, zodat we het steeds verder kunnen uitbreiden.

Een opsomming van jouw CV

 • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit.
 • Je volgt een HBO opleiding richting Commercie, Marketing of Communicatie.
 • Jij bent analytisch, kritisch en leergierig.
 • Jij beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal.
 • Kennis van Google Analytics, Display, Adwords en Hotjar is een pré.
 • Je komt uit de regio Dordrecht (maximaal 50 min reisafstand).

Is dit jouw droomstage? 
Solliciteer dan snel en voor je het weet ben jij onze nieuwe stagiair(e)!

We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S, jij ook?
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per september of februari
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Think global. Act local. Maak kennis met dé internationale handelsorganisatie, duty free sector en een wereldwijd handelsterrein. Met 150 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in fast-moving consumer goods. Wij werken samen met onze partners zoals Bol dot com, Amazon, KLM en de Verenigde Naties. Dit is slechts een deel van onze business… Op je eerste dag ervaar je meteen de dynamiek van dé grootste internationale handelsorganisatie van Nederland. Onze aspiraties voor de komende jaren zijn niet mis. Dit betekent dat je vaak met situaties te maken krijgt waar nog geen scenario’s voor bestaan. Als (young) professional kom je te werken in een omgeving waar je volledig je ding kan doen. Ga jij het verschil maken?

Bedrijfsnaam: B&S


Bedrijfsnaam:

B&S


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.