1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online marketing in Dordrecht

4 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Dordrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een echte winnaar, een nieuwsgierig aagje en ga je altijd voor het beste resultaat? Heb je passie en talent voor online marketing en weet je precies wat de trends zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dus, ben je leergierig en proactief, goed met cijfers en sterk in analyseren? Grijp je kans, verdiep je in de wereld van SEO/SEA, online advertising en web behavior en wordt ons online marketing talent!

Hoe ziet jouw stage eruit als online marketing stagiair?

Je gaat aan de slag met verschillende projecten. Samen met de communicatiespecialisten zorg je ervoor dat B&S altijd online vindbaar is en wij de juiste mensen, via het juiste middel, op het juiste moment aanspreken. Je leert alles over het (online) bereiken van klanten, het opzetten van online marketing rapportages en het interpreteren van onlinemarketingdata door middel van Google Analytics en Hotjar. Je gaat de rapportages verder uitbreiden, Google Adwords opzetten en nieuwe tools instellen om nóg meer concrete data te verzamelen. Meten is weten! Samen met de marketing communicatie stagiair(e) denk je na over nieuwe acties/campagnes en het optimaliseren van onze online marketing/communicatiemiddelen. Eigen inbreng wordt niet alleen gewaardeerd, dit is essentieel! Je maakt ten slotte zelf het verschil.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

 • Een stagevergoeding van €350,- Uiteraard.
 • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale handelsorganisatie van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
 • De kans om als starter een plekje te ver overen in ons felbegeerde traineeprogramma.
 • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Wij willen dat je alles uit je stageperiode haalt, daarom ben jij 4 of 5 dagen bij ons op kantoor aan het knallen. Hierdoor word jij een B&S master en kun jij écht indruk maken! Het is niet voor niets dat B&S stagiaires aanneemt voor een startersfunctie! Maar eerst dat diploma binnen slepen!

Waar kom je terecht?

Je werkt vanuit de Marketing & Communicatie afdeling van B&S. De afdeling bestaat uit vijf medewerkers die verantwoordelijk zijn voor o.a. corporate communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, begeleiding van stagiaires, ontwikkeling en ontwerp van alle communicatiemiddelen en organisatie van internationale beursdeelnames. Ook zijn er meerdere studenten zoals jij die stage lopen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier; even lunchen buiten de deur, samen verjaardagen vieren of borrelen op de vrijdagmiddag, wij doen het allemaal!Vereisten

Dit ben jij

Je bent analytisch ingesteld, waardoor rapportages maken jou gemakkelijk afgaat. Je combineert je commerciële inzicht met je creatieve brein, waardoor je met vernieuwende ideeën komt. Je behoudt altijd het overzicht, die to-do lijstjes zijn slechts een extra ondersteuning voor jou! ;) Hoe jij uiteindelijk tot de beste onlinemarketingoplossingen komt? Inleven. Jij kent de diverse doelgroepen door en door en maakt iedere keer weer de juiste vertaalslag! Je durft dit overtuigend te presenteren en je weet precies de juiste onderbouwing te geven. Jij bent dé online marketingspecialist to be! Nog geen/weinig ervaring? No worries, want je doet dit natuurlijk niet allemaal alleen. Je krijgt de juiste begeleiding en we bouwen je pakket langzaam op, zodat we het steeds verder kunnen uitbreiden.

Een opsomming van jouw CV

 • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit.
 • Je volgt een HBO opleiding richting Commercie, Marketing of Communicatie.
 • Jij bent analytisch, kritisch en leergierig.
 • Jij beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal.
 • Kennis van Google Analytics, Display, Adwords en Hotjar is een pré.
 • Je komt uit de regio Dordrecht (maximaal 50 min reisafstand).

Is dit jouw droomstage? 
Solliciteer dan snel en voor je het weet ben jij onze nieuwe stagiair(e)!

We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S, jij ook?
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per september of februari
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Think global. Act local. Maak kennis met dé internationale handelsorganisatie, duty free sector en een wereldwijd handelsterrein. Met 150 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in fast-moving consumer goods. Wij werken samen met onze partners zoals Bol dot com, Amazon, KLM en de Verenigde Naties. Dit is slechts een deel van onze business… Op je eerste dag ervaar je meteen de dynamiek van dé grootste internationale handelsorganisatie van Nederland. Onze aspiraties voor de komende jaren zijn niet mis. Dit betekent dat je vaak met situaties te maken krijgt waar nog geen scenario’s voor bestaan. Als (young) professional kom je te werken in een omgeving waar je volledig je ding kan doen. Ga jij het verschil maken?

Bedrijfsnaam: B&S


Bedrijfsnaam:

B&S


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.