1.134 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Junior Recruitment Consultant (Meeloopstage!) in Driebergen

15 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Driebergen
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zoeken een goede stagiair(e) die onze Consultants in brede zin ondersteuning kan geven!

Je bent betrokken bij het hele werving & selectie proces. Daarbij kun je denken aan werving en selectie van kandidaten, het informeren van kandidaten over vacatures, het plannen van afspraken met opdrachtgevers en kandidaten en het doen van marktonderzoek.

Je bent mede verantwoordelijk voor database beheer en social media. Natuurlijk is er ruimte om te werken aan een (eigen) project, eigen inbreng wordt van harte aangemoedigd.

Tot slot: onze organisatie heeft ondertussen 8 FTE dus ook kandidaten die een afstudeerstage ambiëren in combinatie met enkele dagen meewerken kunnen reageren. De vakgebieden waarbinnen dit mogelijk is buiten HRM; Communicatie en Marketing, ICT, Bedrijfskunde etc. 


Vereisten

Wij zoeken een pro-actieve, enthousiaste en commerciële HBO of WO student. Hierbij is van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, representatief en zorgvuldig bent.

Tevens ben je goed in planning en organisatie. De ideale kandidaat is een van nature nieuwsgierig persoon met een brede interesse in mensen, organisaties en hun ontwikkeling.

Startdatum vanaf augustus/september 2018

Duur: minimaal drie maanden, 4/5 dagen per week.

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?
Reageer bij voorkeur via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel (met foto) en zullen wij snel contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per september 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Lodiers & Partners BV is een Executive Search bureau dat zich richt op de bemiddeling van kandidaten op directie en management/midden management niveau binnen de branches industrie en techniek. Door middel van het rekruteren, adviseren en begeleiden van mensen en organisaties, leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van onze klanten. De werkwijze is gericht op een persoonlijke en projectmatige aanpak waarbij elk search traject als uniek wordt beschouwd. Samen met de klant wordt naar het optimale resultaat gewerkt. Met veel passie en op persoonlijke en professionele wijze, staat de ontwikkeling van mens en organisatie centraal in alle adviezen en oplossingen. Partnership is het uitgangspunt, zowel met klanten als met kandidaten, leveranciers en vaste netwerkpartners (researchers, coaches en adviseurs).

Bedrijfsnaam: Lodiers&Partners


Bedrijfsnaam:

Lodiers&Partners


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.