1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage - Recruitment in Bunnik

22 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Bunnik
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij geïnteresseerd in recruitment, HR en marketing? Ben je sociaal, houd jij van aanpakken en zet jij jouw scherpe blik op processen efficiënt in? Dan is deze stage iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Tijdens deze stage focus jij je op de stagiairs binnen BAM Bouw en Vastgoed. Er zijn jaarlijks ruim 300 studenten die stage lopen binnen BAM, jij wordt hun aanspreekpunt! Met het brede netwerk dat je opbouwt binnen BAM ben jij verantwoordelijk voor de juiste match tussen stagiair en stageplaats. Je maakt deel uit van de afdeling Talent Acquisition. Zij ontzorgen en adviseren onze HR-collega’s en het lijnmanagement op het gebied van werven, selecteren en het aanstellen van toptalenten.

Hoe ziet een dag als stagecoördinator bij BAM er uit?
Je begint je werkdag ergens tussen 7.00 en 9.00 uur, lekker met een bak koffie of thee achter je bureau. Je zal tijdens deze stage werken vanuit twee mailboxen waaruit je dagelijks genoeg werk hebt. Je bent constant in contact met studenten die een stage zoeken of vragen hebben over een vacature, om die vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden ben je ook in contact met de Hiring Managers en de HR Business Partners van alle specialistische onderdelen van BAM Bouw en Vastgoed. Denk hierbij aan Bouw en Techniek, Advies & Engineering, Beheer en Onderhoud, BAM FM, enzovoorts. 

Voor je een stagiair kan verwelkomen doorloop je een heel proces. Na de lunch in de kantine met je collega's zet je de eerste stap voor een nieuwe vacature. Je gaat in gesprek met de manager om meer informatie te krijgen over de stageplek die beschikbaar komt. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven en publiceren van de vacature. Om de studenten te bereiken ga je BAM promoten als stagebedrijf tijdens evenementen en via social media. Zo komt het voor dat je samen met collega's een middag op de Bedrijvendag van een hogeschool staat. Als reactie op jouw vacature komen er natuurlijk sollicitaties van studenten, je gaat er even rustig voor zitten om CV's en motivatiebrieven te beoordelen. Soms zoek je telefonisch contact met een sollicitant om het een en ander toe te lichten. Na het zoeken van een stageplek (in het geval van een open sollicitatie) en het voordragen van de student aan een manager (in het geval van een gerichte sollicitatie) zit je taak er op totdat het instroomproces van de stagiair begint. Dan ga je alle gegevens verzamelen die nodig zijn om het contract op te stellen en de ICT middelen aan te vragen om zo de instroom op tijd af te ronden (ook als daar spoed bij komt kijken). Dan is tussen 16.00 en 18.00 je werkdag weer voorbij, het beste gevoel is natuurlijk als je de dag kan afsluiten met een juiste match tussen een stagiar en een leidinggevende binnen BAM! 

Met jouw organisatietalent en oog voor verbeteringen zorg je er voor dat alle werkzaamheden georganiseerd zijn en het stagebureau optimaal functioneert!

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en gezellige collega! Ben jij dat?
  • Ben je bezig met een hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, HRM, Marketing of Communicatie? Studeer je iets anders, maar heb je wel interesse in recruitment? Neem contact op voor de mogelijkheden!
  • Hou jij er van om zelfstandig te werken en veel verantwoordelijkheden te krijgen in je stage? (Ja écht!)
  • Herken je in jezelf een organisatietalent en heb je zin om dat aan ons te komen bewijzen?
  • Vind je het leuk om in contact te staan met veel verschillende partijen (een soort spin in het web)?

Herken jij je in het bovenstaande en ben je per september beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden waarin je minimaal 4 dagen in de week kan stagelopen? Dan zijn we op zoek naar jóu!

Wat maakt jou een echte BAM'er?

  • Je vindt het tof om bij een grote organisatie in de bouwsector te werken
  • Je bent een harde werker, pro-actief en niet bang om een kritische vragen te stellen
  • Je vindt het geen probleem om koffie voor jezelf en jouw collega’s te halen

Wat bieden wij?
Je gaat stage lopen op de recruitmentafdeling van BAM Bouw en Vastgoed, een gezellige omgeving met leuke collega's waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende afdeling en wij stimuleren en faciliteren jou op alle mogelijke manieren om jouw leerdoelen te behalen. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Over ons
Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.
BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Building the present, creating the future. 

Kan jij je vinden in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de'Solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Daniëlle van de Kleut, Stagecoördinator. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Bunnik, Student, Stage, HRM, Stagecoördinator.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: BAM Bouw en Vastgoed


Bedrijfsnaam:

BAM Bouw en Vastgoed


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.