1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Stagiar communicatie in Rotterdam/Den Haag

17 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam/Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn een branchevereniging voor constructie-adviesbureaus. Wij behartigen de belangen van onze 100 leden, organiseren kennis- en netwerkevenementen voor hen en ondersteunen ze bij hun bedrijfsvoering door kennisbijeenkomsten, cursussen etc.

Onze nieuwe website, die half juni wordt gelanceerd, moet inhoudelijk worden doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Bestaande teksten moeten worden aangepast, nieuwe teksten moeten worden geschreven. Doel is dat de website, als voornaamste communicatiemiddel naar onze leden en andere stakeholders, optimaal aansluit bij ons verenigingsbeleid en communicatiedoelstellingen

Wij zoeken een stagiair die de content van onze nieuwe site door ontwikkelt, structureert, herschrijft en aanvult. Basis is de bestaande content, aangevuld met beschikbare offline informatie en gesprekken die je gaat voeren met een aantal commissieleden binnen de vereniging.


Vereisten

Wij zoeken een student HBO communicatie met een vlotte pen en hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om met webteksten bezig te zijn, en bent in staat vanuit de klant/doelgroep te denken. Bij voorkeur heb je enige affiniteit met de bouwsector. Je schakelt gemakkelijk tussen denken en doen.

Wij bieden een uitdagende stage in een kleine, informele organisatie. Je krijgt de ruimte om mee te denken over aspecten van het communicatiebeleid en -uitvoering in relatie tot de website.

De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis worden uitgevoerd. Je spart actief met de directeur en de webmaster maar hebt tegelijkertijd veel vrijheid. Je komt in contact met diverse leden en leert dan ook werkendeweg de sector kennen.

Een passende stagevergoeding is uiteraard beschikbaar.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct of per 1 septembetr
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn de branchevereniging van constructie-adviesbureaus. Onze 100 leden ontwerpen constructies voor gebouwen en infrastructurele werken (zoals bruggen en viaducten). De missie is het versteken van de positie en het imago van de constructeur in de bouwkolom en in de maatschappij. Dat doen wij onder andere door het organiseren van kennis- en netwerkbijeenkomsten, het bieden van concrete opleidingen en trainingen en belangenbehartiging. Kernthema's zijn vakmanschap, ondernemerschap, bouwproces, en constructieve veiligheid.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.