1.134 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Employer Brand & Talent Acquisition stage (HR) in Maassluis

8 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Maassluis
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Een inhoudelijke stage, begeleiding van vakspecialisten, ruimte voor eigen ideeën, de mogelijkheid om in de zomer al te starten (bijbaan) en een kantoor barista die de lekkerste cappuccino’s maakt.

Belangrijkste taken
Jij weet precies wat de studenten interessant vinden en hoe we hen kunnen bereiken. Jaarlijks biedt Lely aan zo’n 70 studenten (HBO/WO) een (afstudeer)stageplek. Om dit goed te laten verlopen denk jij mee in het gehele proces van werving, selectie en onboarding. Samen met de Employer Brand specialist maak je een wervingsplan en bijbehorende campagne. Jij regelt de bedrijvendagen, organiseert de inhousedagen met onze event afdeling en andere campusevents.

De selectie pak je op met de verantwoordelijke manager en bij een goede match, zorg jij dat alles netjes klaarstaat voor de student om te kunnen starten. Ook voor de internationale stagiaires regel je een Lely appartement en vraag je de benodigde juridische documenten aan. Jij bent aanspreekpunt voor allerlei vragen over de stagemogelijkheden.

Er is veel mogelijk, dus als jij creatief aan de slag wilt met bijvoorbeeld een stagebijeenkomst of selectie events organiseren, activiteiten voor Campus Recruitment opzetten… Of heb je een bepaald onderwerp waarop je wilt afstuderen binnen Lely HR.. Laat het ons weten!

Wij bieden
Een veelzijdige stage bij een internationaal familiebedrijf op de afdeling Talent Acquisition waar je nauw samenwerkt met de Talent Acquisition Specialist, Recruiter, Employer Brand Specialist en HR Business Partners.

Je kunt rekenen op…
 • begeleiding van vakspecialisten
 • stagevergoeding van €400,- per maand
 • goed inwerktraject met de huidige stagiaire
 • werkplek in het mooiste bedrijf van Maassluis
 • vervoer vanaf Station Maassluis
 • koffiebar om in de ochtend goed wakker te worden ;-)
  …en uiteraard gezellige collega’s die jou altijd willen helpen.

Vereisten

Profiel
We zijn op zoek naar een stagiaire die niet bang is om zelf activiteiten op te pakken. Het zou fijn zijn als je al in juli of augustus kunt starten om ingewerkt te worden. Voor deze maanden kom je dan bij ons in dienst en start jouw stage in september.

Verder ben je…
 • bezig met jouw 3 of 4e jaar van HBO of WO
 • Bezig met een HR opleiding of soortgelijke (MER, Bedrijfskunde of bijvoorbeeld Marketing)
 • Beschikbaar vanaf juli of augustus (start als bijbaan)
 • Vanaf september minimaal 5 maanden beschikbaar (24 tot 40 uur per week)
Contactgegevens voor sollicitatie
Heb je interesse? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Klik op de 'Solliciteer' button boven- of onderaan de pagina. Heb je nog vragen, stel ze dan aan Amanda, onze huidige stagiair.

Onze organisatie / De afdeling
De Lely Groep, een wereldwijd opererende groep van ondernemingen, is actief in de agrotechniek. Ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde landbouwmachines en melkrobotsystemen vormen Lely’s kernactiviteiten. Door constante innovatie te koppelen aan een hoge mate van klantgerichtheid heeft Lely nationaal en internationaal een vooraanstaande positie verworven. Binnen onze dynamische en informele bedrijfscultuur mogen gedreven en creatieve mensen rekenen op meer dan gemiddelde ontwikkelingsmogelijkheden. Bij Lely werken wereldwijd ca. 2.000 medewerkers, waarvan ca. 950 in Maassluis, Nederland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden

vacature  fulltime  maassluis  stagiair  hr  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen. Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen.

Bedrijfsnaam: Lely Industries


Bedrijfsnaam:

Lely Industries


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.