1.085 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HBO / WO Stagiair(e) Recruiter / Consultant Werving & Selectie in Amstelveen

14 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amstelveen
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wil jij niet alleen maar stage lopen om jouw studie af te ronden, maar echt ervaring op doen die een mooie basis vormt voor jouw eerste baan na jouw studie? Durf je als stagiair al de verantwoordelijkheid te nemen voor de recruitmentactiviteiten voor een aantal top-500 bedrijven in Nederland? Ben jij ervan overtuigd dat recruitment jouw vak is en bereid veel te leren? Lees dan snel verder!

HBO/ WO Stagiair(e) Recruiter/ Consultant Werving & Selectie

Passie * Professioneel* Werk-met-je-hart * Nuchter * Commercieel

De organisatie:

De stage waar je alles leert over het vak ‘Recruiter’! Wij zijn een professioneel en realistisch ambitieus bureau met een klein en hecht team. Wij werken al meer dan 15 jaar voor onze verschillende opdrachtgevers (A-merken) actief in verschillende branches, vanuit ons kantoorpand in Amstelveen. Zowel tijdelijke als vaste vacatures op hbo- en wo-niveau (van junior- tot seniorlevel) worden succesvol door ons vervuld. De kracht ligt op een goede invulling van vacatures waar persoonlijkheid een belangrijke rol speelt, waar hart en hoofd elkaar ontmoeten.

De functie

Alle recruitment activiteiten vormen onderdeel van jouw Stage. Dit betekent dat, wanneer je, na een periode van inwerken en ontwikkeling, zelf aangeeft deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen, je alle werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Je start met interne werkzaamheden als Stage/ Recruiter en kan grote invloed uitoefenen op jouw ontwikkeling. Wanneer je volledig ingewerkt bent en de rol van Recruiter/ Consultant vervult, word je ook verantwoordelijk voor het commercieel resultaat. Jouw portefeuille zal altijd bestaan uit relatiemanagement. De werkzaamheden van de Recruiter zijn onder andere:

 • Online wervingscampagne opzetten en uitvoeren; na een briefing het opstellen van wervende advertentietekst en deze online plaatsen op diverse kanalen, zodat de juiste doelgroep bereikt wordt
 • Social Media
 • E-search kandidaten op de diverse jobboards en online netwerken
 • Actief benaderen van kandidaten per e-mail en telefoon
 • Telefonische screening
 • Organisatie van het proces (afspraken plannen, begeleiding en advisering van kandidaat sollicitatieprocedure)
 • Zelfstandig persoonlijk interviewen van kandidaten voor specifieke vacatures, met gebruik van STAR-methodiek en eventuele casussen.
 • Opstellen van persoonsprofielschetsen van kandidaten
 • Afnemen van referenties van kandidaten
 • Introductie van passende kandidaten aan de verschillende opdrachtgevers
 • Meedenken over nieuw te ondernemen en/of ontwikkelen van commerciële activiteiten (new business richting opdrachtgevers en kandidaten)
 • De administratieve werkzaamheden zijn minimaal en verweven in het recruitmentproces.

De organisatie biedt

Veel leren! Deze stage plek bied je een echte werkervaringsplek. Een mooie kans om het recruitmentvak je eigen te maken en direct te werken voor de Top-500 bedrijven van Nederland. Je werkt samen met ervaren Recruiters, die meer dan 15 jaar ervaring in het vak hebben. On-the-job-begeleiding door deze recruiter experts en op-maat-trainingen gegeven door de interne Academy zorgen ervoor dat jij je het vak je snel eigen kunt maken en je je vervolgens kunt blijven ontwikkelen!

Je kunt zelf grote invloed uitoefenen op de snelheid van jouw persoonlijke groei en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Met veel plezier naar je werk gaan, hebben wij hoog in het vaandel staan. Wanneer je je herkent in dit profiel, verzoeken wij je dan ook om zo snel mogelijk te reageren! Wij bieden een stage vergoeding. Ook het gebruik van een laptop is onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.


Vereisten

Jouw profiel

Je werkt vanuit ‘je hart’, bent oprecht, hebt een goed zelfbeeld, stelt jezelf duidelijke doelstellingen en bent vastbesloten je het vak ‘Recruiter’ je eigen te maken. Je bent een ‘mensen-mens’. Daarnaast ben je commercieel. Je ziet mogelijkheden en hebt het vermogen kansen om te zetten in resultaten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ondernemersmentaliteit! Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is essentieel. Bij voorkeur heb je ook goede kennis van de Engelse taal. MS Office kent weinig geheimen. Je bent online bedreven en wil in je werk graag jouw online-kennis inzetten. Jouw luisterend vermogen is uitstekend, je bent analytisch sterk, weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en hebt oprechte interesse in de mens. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend te noemen; je bent een goed gesprekspartner voor de Marketingdirecteur, maar ook voor de net afgestudeerde Hbo’er. Je wilt graag starten in een Stage functie waar je echt veel kunt leren.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.