1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair Communicatei & Projectmanagement in Amsterdam

25 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Heb jij affiniteit met marketing, (online) communicatie en ben jij georganiseerd en gestructureerd? Vind jij het leuk om mee te werken aan het sterker maken van het merk Fish Tales wereldwijd? Dan ga je je bij ons zonder meer als een vis in het water voelen! 

 

Tijdens jouw stage krijg je de kans om je communicatie- en organisatieskills verder te ontwikkelen. Als stagiair communicatie & project management ondersteun je het team in alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Je gaat meedenken over de invulling van contentkalenders, je gaat pakkende social media copy schrijven, evenals stukken voor de website, (helpen bij) productie van videoshoots en je ondersteunt bij het ontwikkelen van PR concepten en campagnes. 

 

Wie zijn wij? 
Fish Tales is een jong bedrijf in Amsterdam dat er voor wil zorgen dat iedereen uitsluitend 100% duurzaam gevangen vis eet. Dat doen wij door langdurig, intensief en uitsluitend samen te werken met duurzame visserijgemeenschappen wereldwijd die een intrinsieke motivatie hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Wij geven iedereen toegang tot de meest smaakvolle en duurzame producten die van deze visserijen afkomstig zijn. 

 

Vervolgens nemen we consumenten, retailers en chefs graag mee in de bijzondere wereld van visserij. We laten zien dat vis eten lekker, leuk, gemakkelijk én duurzaam tegelijk kan zijn. Dat doen we middels een transparante en inspirerende website, receptvideo’s, kookboeken, campagnes en evenementen. Bij ons gaat het genieten van de lekkerste visproducten hand in hand met een gezonde toekomst voor onze oceanen, vissers en de volgende generatie. Samen maken we het verschil!


Vereisten

Functie-eisen 
Ben jij: 
• Een expert op het gebied van social media? 
• Iemand die graag strakke planningen maakt én volgt? 
• Creatief, leergierig en pro-actief? 
• Iemand met humor en gevoel voor taal? 
• Iemand die wel van een visje houdt? 

Wij bieden jou: 
• Een gezellig kantoor in Amsterdam! 
• Begeleiding en medewerking vanuit onze kant voor schoolopdrachten. 
• Een plek waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. 
• Een stagevergoeding. 
• Een supertof team dat de vis graag laat zwemmen! 

Ben jij geïnteresseerd om ons nieuwe communicatie- en project managementtalent te worden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar valerie@fish-tales.com en wie weet deel jij straks dagelijks een lekker stukje zalm met ons tijdens de lunch! Come aboard & get hooked!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 22 juni
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jong bedrijf in Amsterdam dat er voor wil zorgen dat iedereen uitsluitend 100% duurzaam gevangen vis eet. Dat doen wij door langdurig, intensief en uitsluitend samen te werken met duurzame visserijgemeenschappen wereldwijd die een intrinsieke motivatie hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Wij geven iedereen toegang tot de meest smaakvolle en duurzame producten die van deze visserijen afkomstig zijn. Vervolgens nemen wij consumenten, retailers en chefs graag mee in de bijzondere wereld van visserij. We laten zien dat vis eten lekker, leuk, gemakkelijk én duurzaam tegelijk kan zijn. Dat doen we middels een transparante en inspirerende website, receptvideo’s, kookboeken, campagnes en evenementen. Bij ons gaat het genieten van de lekkerste visproducten hand in hand met een gezonde toekomst voor onze oceanen, vissers en de volgende generatie. Samen maken we het verschil!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.