757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage HRM - start najaar 2019 in Arnhem

29 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Arnhem
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Schoonmaak | dienstverlening
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij per september 2019 op zoek naar een derdejaars stage bij een bedrijf waar je kennis maakt met instroom, doorstroom en uitstroom? Een stage waar je echt je eigen verantwoordelijkheid mag dragen en waar initiatief beloond wordt? Ga dan aan de slag als stagiair(e) HRM op ons hoofdkantoor in Arnhem!  

De functie

Je kunt gedurende je stage aan de slag op verschillende onderdelen van afdeling HRM om verschillende aspecten van het HR werkveld te verkennen:

Instroom:

Je draait mee met het recruitment team waar je dagelijks contact hebt met sollicitanten en vacaturehouders. Je leert hoe je vacatureteksten schrijft, social recruitment toepast en hoe je interviews (telefonisch) afneemt. Aan het einde van jouw stage heb je kennis van het gehele recruitmentproces en diverse tools die je hierbij gebruikt.

Doorstroom

In de ochtend heb je vooral veel telefonisch contact met medewerkers die zich arbeidsongeschikt melden. Naast een luisterend oor registreer je de mogelijkheden die de medewerker nog wel heeft in het online dossier. De middag wordt vooral besteedt aan het regelen van afspraken voor diverse partijen zoals de planning en de vraagstellingen voor de bedrijfsarts.

Uitstroom: Je houdt je bezig met spoor 2 trajecten, dit is de begeleiding van medewerkers naar ander werk bij een andere werkgever. Binnen spoor 2 zul je jobhunten en de Werkcoach ondersteunen. Met de mensen die ons bedrijf verlaten voeren we een exit-gesprek. De uitkomsten van deze gesprekken zijn belangrijk voor onze organisatie.

De organisatie

Wij zijn een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers.

De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, universiteiten of luxe kantoorpanden.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat je onze organisatie goed leert kennen en waar jouw afdeling bijdraagt aan het geheel. Daarom laten we je ook onze core business zien. En omdat we een facilitair bedrijf zijn, loop je minimaal 2 dagen mee in een luxe hotel en/of bedrijfspand.  Daarnaast  natuurlijk ook:

 • Een stagevergoeding van € 275 per 4 weken ( op basis van 40 uur);
 • Jouw kans om eigen verantwoordelijkheid te dragen voor jouw taken en projecten;
 • EW landelijk en afdelingsuitjes;
 • Een fijne werkplek op kleine 5 minuten lopen vanaf Station Arnhem;
 • Onderdeel uitmaken van wat wij vinden een top team en bedrijf;
 • En misschien wel het belangrijkste: we bereiden je echt voor op de arbeidsmarkt.Vereisten

Jouw profiel

De stage is voor een periode van 5 of 10 maanden. We bepalen jouw startdatum in overleg. Jij bent student en je zoekt een interessante meeloopstage voor je HBO studie waarbij wij belangrijk vinden dat;

 • Je goed kunt luisteren;
 • Overzicht bewaren is voor jouw geen probleem;
 • Je bent een ster in secuur werken;
 • Administratie hoor erbij;
 • Je pikt snel dingen op zoals de systemen waarmee wij werken.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers. De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, universiteiten of luxe kantoorpanden.

Bedrijfsnaam: EW Facility Services


Bedrijfsnaam:

EW Facility Services


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.