1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Office - HR Stagiar in Amsterdam

12 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Afstudeerstage
Traineeship
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Omdat onze geweldige stagiaire Danni weer terug naar school moet, zijn wij op zoek naar een minstens zo leuke opvolger. Doe jij een opleiding op het gebied van officemangement, HR of management assistant, lees dan snel verder.

Als Office/HR stagiaire ben jij eerste aanspreekpunt op kantoor. Na een grondige overdracht en inwerkperiode ben je onze nieuwe rots in de branding. Dubbele afspraken komen door jouw agendabeheer niet meer voor en nieuwe collega’s belanden in een warm bad door jouw onthaal. Adminstratieve processen verliepen nog nooit zo soepel en onze chocolade (Tony’s) voorraad is altijd op peil. Net als wij hou jij van een feestje. Als een volleerde partyplanner draai jij je hand niet om voor een thema borrel op de donderdagmiddag, een teamdag in de bossen of zelfs een event met externe gasten. In deze dynamische stage is natuurlijk ook nog tijd voor een onderzoek of stageopdracht.

Wat wij zo leuk vinden aan jou? Je bent georganiseerd en een aanpakker. Jij maakt jezelf binnen vijf minuten al onmisbaar, laat staan na vijf of zes maanden stage. Je hebt oog voor detail en multitasken is jouw middle name. Je vindt het leuk om de geleerde theorie van jouw opleiding in de praktijk te brengen bij een jong en dynamisch bedrijf. Onze kernwaarden transparant, revolutionair, onconventioneel, ruimdenkend en bewust zitten je in het bloed.

Eisen

  • Je doet een opleiding tot secretaresse, management assistant, office manager, HR assistant of iets dergelijks
  • Je zoekt een stage vanaf augustus/september voor een periode van 5 à 6 maanden
  • Je beheerst Nederlands en Engels als je moerstaal
  • Je voelt je thuis in een klein bedrijf met grote ambities

Wij vinden dat elke vrouw het recht heeft om te weten waar haar tampons, maandverband en inlegkruisjes van zijn gemaakt. Daarom geven wij onze ingrediënten bloot op het doosje. Dat klinkt normaal, maar is eigenlijk heel speciaal. Want veel grote merken vertellen niet wat er in hun intieme producten zit. De vagina is sterk absorberend. Daarom kiezen wij voor biologisch katoen. Geen plastic, geen parfum, geen poespas. Door de stilte rondom menstruatie te doorbreken en een alternatief te bieden, willen wij een verandering teweegbrengen in de intiem-industrie.


Vereisten

Wij leggen je in de watten

Werken voor ons dreigt bijzonder leuk te worden. In ons kantoor leggen wij je in de watten met goede koffie, chocola en natuurlijk onbeperkt tampons en maandverband. In ons kleine team gaan we verantwoordelijk om met onze gezondheid, elkaar en de wereld om ons heen, maar soms kiezen we er ook heel bewust voor om onverantwoordelijk te zijn. We noemen dat donderdagmiddagborrel.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 Trefwoorden

office manager  hr  administratief  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Juli/Augustus/September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.