1.047 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Commercieel Verhuurmakelaar De Huisadviseur 400,- in Maastricht

5 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Maastricht
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zoeken stagiaires!

Stagevergoeding
€ 400,- per maand

Wij zoeken
Een gedreven en vlotte HBO'er met een rijbewijs!

Wat ga jij doen!
Tijdens deze uitdagende stage bieden wij jou de mogelijkheid om op diverse vlakken ervaring op te doen in de wereld van de verhuurmakelaar. De organisatie is een startende maar gedegen onderneming die in april 2013 haar deuren opende, in deze korte periode is het bedrijf wel al officieel als leerbedrijf erkend.

Jouw werkzaamheden gedurende de stage periode zullen bestaan uit voornamelijk commerciële en marketing gerichte werkzaamheden zoals: Telefonisch en via e-mail vragen beantwoorden van klanten, bezichtigingen doen van objecten met klanten en administratief werk. Daarnaast zul je als stagiaire je bezighouden met de vraag hoe de organisatie meer naamsbekendheid kan genereren, je onderhoud contacten met de verschillende Universiteiten en Hogescholen in Maastricht en je bent voortdurend in de week om meer potentiële klanten enthousiast te maken voor de organisatie. Uiteraard is er ook altijd ruimte om een gepaste opdracht of project vanuit je opleiding te maken.


Vereisten

Zie functieomschrijving.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op! Stuur je motivatie op bij voorkeur via Stagemotor.nl op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen we z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 01-10-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een (aan)verhuurmakelaar in Maastricht en zijn opzoek naar een enthousiaste stagiaire voor de vestiging in Maastricht. Wie zijn wij? De organisatie is een gespecialiseerde (aan) verhuurmakelaar voor huurwoningen in Maastricht die staat voor kwaliteit. Dat geldt voor zowel ons aanbod als onze service.

Ons aanbod bestaat uit appartementen, eengezinswoningen, kamers en studentenhuizen in Tilburg, Breda en Maastricht. Waar je op de dag van de bezichtiging al kunt intrekken als je wilt.

De sterke punten van de organisatie: Hoge kwaliteit woningen Zeer ruim aanbod Grotendeels uniek aanbod Service De organisatie bestaat uit een team van betrokken en ervaren medewerkers. Iedereen kent het aanbod en de stad op zijn duimpje.

Bedrijfsnaam: Huisadviseur Maastricht


Bedrijfsnaam:

Huisadviseur Maastricht


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Account Manager
Antwerpen

Stages in de omgeving van Maastricht

Kok
Maastricht
Internationale Online Marketing stage
Regio Keulen

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.