1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Interesse in vastgoed? in Tilburg

20 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Tilburg
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wie zijn wij?

Wij behoren tot één van de meest toonaangevende producenten en exporteurs van tuinmeubelen met een solide netwerk van klanten in zowel binnen- als buitenland. Met haar eigen productiefaciliteiten in Vietnam en Indonesië zijn wij in staat om aan iedere vraag te voldoen, volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires.

Ons warehouse in Tilburg heeft een oppervlakte van 25.000 m2. Vanuit deze locatie worden onze tuinmeubelen verzonden naar diverse locaties wereldwijd.

Het bedrijf kent een open, praktijkgerichte bedrijfscultuur, waardoor gemakkelijk meerdere aspecten van een internationaal opererend bedrijf verkend kunnen worden.

Processen waar de student een actieve en gewaardeerde bijdrage in kan leveren zijn: het bezighouden met selectiecriteria, het bestuderen van bestemmingsplannen, het zoeken naar aantrekkelijk bedrijfsvastgoed, en beheer van het huidig onroerend goed. Eveneens zal de student bijdragen aan het omzetten van gegevens tot bruikbare management informatie ten behoeve van het management van het bedrijf.


Vereisten

Functieomschrijving

Van de student wordt verwacht dat deze een bijdrage gaat leveren in het beheer van ons onroerend goed, het zoeken van panden die voldoen aan de selectiecriteria, het bezichtigen van panden, en het bestuderen van huurcontracten (mogelijk ook koopcontracten). Daarnaast spelen de economische aspecten van het beheer en juridische factoren een rol in deze stage. Je komt in contact met gemeentes en makelaars. Je bevindingen overleg je met het management.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ervaringen met onroerend goed zijn een pre, maar geen noodzaak. In samenspraak met de student kan er waar nodig flexibel omgegaan worden met zijn/haar planning. Ook werkstudenten die een half jaar aan hun C.V. willen werken, naast hun opleiding, zijn welkom. Vervolgens voldoe je aan de onderstaande criteria.

  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een 'hands on' mentaliteit en pakt graag diverse werkzaamheden op
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent flexibel m.b.t. afwisselende werktijden
  • Basiskennis van Excel is wenselijk
  • Enthousiasme en interesse wanneer het om onroerend goed en economie gaat

Wij bieden

De student zal een vaste bedrijfsbegeleider aangesteld krijgen, welke voortgangsgesprekken met de student zal houden. Het bedrijf kent een open, praktijkgerichte bedrijfscultuur, waardoor gemakkelijk meerdere aspecten van een internationaal opererend bedrijf verkend kunnen worden. Wanneer jij graag wil bijdragen aan de resultaten van onze organisatie en het bovenstaand profiel goed bij je aansluit twijfel dan niet en reageer gerust.

Interesse? Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl Wij zullen vervolgens z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Eurofar International B.V. is een internationale handelsonderneming die zich specialiseert in de wereldwijde verkoop van tuinmeubelen. De tuinmeubelen worden geproduceerd met eigen productiefaciliteiten Vietnam, China en IndonesiŽ. Vanuit het kantoor in Tilburg worden de producten verkocht aan klanten in onder andere: de EU, de VS, AustraliŽ en Zuid-Afrika.

Bedrijfsnaam: Eurofar International


Bedrijfsnaam:

Eurofar International


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.