1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) Event Organisatie (Operations) InnovationLAB in Amsterdam

18 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op diverse beurzen, een InnovationLAB plaatsen, waarbij je met zowel de vorm als de inhoud bezig houdt, waarbij innovatie centraal staat.

De afdeling Content en Concept development is verantwoordelijk voor de vertaling van Innovaties per beurs naar de operationele uitvoer op de beursvloer. De afdeling Event operations overlegt, brainstormt, coördineert en onderhandelt met en tussen partijen (interne afdelingen, beursteam, partners en leveranciers) om zo tot een optimale inrichting van het InnovationLAB te komen.  

 • Je bent de rechterhand van de Event operations manager van het InnovationLAB.
 • Je gaat zelfstandig deelprojecten opzetten en ontwikkelen. Een deelproject is een paviljoen, een congres, een service of een ander evenement dat op het LAB plaatst vindt. Hiervoor maak je bijvoorbeeld de conceptuitwerking en een planning.
 • Je creëert draaiboeken, vraagt offertes op en onderhoudt contacten met partners.
 • Het telefonisch, per mail en het face to face te woord staan van bezoekers, exposanten, medewerkers en leveranciers.

Het InnovationLAB is een plek waar ideeën, innovaties en nieuws tastbaar wordt gemaakt op de beursvloer en online. Het InnovationLAB brengt interessante platforms die nieuw op de markt zijn en maakt daarmee de beurzen vernieuwender en interessanter. Het leuke aan het InnovationLAB is dat je van alle beurzen (denk aan de Hiswa, Horecava, Intertraffic etc.) wat mee krijgt en voor mag werken. Per beurs werk je samen met de Event operations manager en een ander team, wat het zeer afwisselend maakt! Je komt te werken in een gemotiveerd en compact team van mensen vol met creativiteit, passie en initiatief. Er wordt keihard gewerkt, maar ook tijd gemaakt om successen te vieren. De lijnen tussen de beursteams zijn kort en er heerst een open bedrijfscultuur. Omdat het InnovationLAB op verschillende beurzen staat, werkt het InnovationLAB team naar verschillende beurzen toe waar al het harde werk tot resultaat en uiting komt en jij samen met je team verschillende mijlpalen hebt tijdens je stage!


Vereisten

 • Je bent op zoek naar een uitdagende stage met veel afwisseling.
 • Je brengt een dosis enthousiasme, creativiteit en zelfstandigheid mee.
 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Event Management of Hospitality Management.
 • Je bent op zoek naar een leerzame meewerkstage, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt.
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent oplossingsgericht en je vindt het leuk om te plannen en te werken op een effectieve en efficiënte wijze.
 • Je werkt zorgvuldig en je bent servicegericht.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Gedrag en Maatschappij
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 10 maanden
Startdatum: September
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een internationale beurs- en congresorganisatie. Sinds 1893 zien wij het als ons vak om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Of het nu gaat om een publieksbeurs, een groot congres, een internationale vakbeurs, een dance-event of een theatervoorstelling. Als faciliterende partij creëren wij de ideale condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Als organiserende partij verbinden wij met inspirerende nationale en internationale evenementen context, content en communities. Zo creëren wij verbindingen, zowel fysiek als virtueel, om te inspireren, te verrassen en te verrijken. Altijd met een open geest en een mondiaal perspectief. Door het creëren van betekenisvolle ontmoetingen stimuleren wij duurzame groei en ontwikkeling van mensen, markten en onze omgeving. Wij geloven in de kracht van verbinding. In een wereld vol mogelijkheden om mensen, ideeën en visies te verenigenOp zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.