713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Multimedia Design Stage in Sneek

9 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Sneek
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een ondernemende, creatieve HBO student die bijna aan het einde van zijn of haar opleiding Communicatie / Multimedia Design is? Heb je een passie voor nieuwe markten en nieuwe manieren van communiceren? Dan bieden wij je een uitdagende kans binnen een snel groeiend en dynamisch team waarin je de vrijheid krijgt om eigen ideeën en jezelf te ontwikkelen!

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Multimedia Engineer met specialisatie in videoproductie en concept ontwikkeling die het vermogen en talent heeft om samen met onze communicatieprofessionals onze zorginnovatie verder in de markt te zetten. Kennis van andere vormen van multimedia design is een pré.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je volgt minimaal een HBO opleiding op het gebied van Communicatie, Marketing en/of Multimedia Design
  • Je vrienden omschrijven je als 'ideeënmachine:' Je bent creatief, hebt veel ideeën en je weet hoe je dit in visuele ontwerpen om moet zetten
  • Je bent verantwoordelijk en kan goed zelfstandig werken
  • Je wordt enthousiast van het idee om samen met ons team mee te denken over hoe we visuele communicatiemiddelen binnen de zorgsector in kunnen zetten
  • Je bent door eigen interesses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. De mogelijkheid om kennis te nemen van onderzoeken en rapportages met betrekking tot onze innovaties en de markt pak je graag pro-actief op

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij ontwikkelen met een team van twaalf mensen het open zorgplatform dat zorg & services volledig op de persoon ontsluit op een begrijpelijke en consistente wijze. Met behulp van onze usp's, zoals super eenvoudige interfaces en schermsturing, wordt de zorgvrager in de zelfredzaamheid ondersteunt en kan op afstand zorg worden verleend door mantelzorg en professionele zorg.

We werken hiervoor ook samen met kennisinstellingen als de RUG, TNO en hogescholen. Ons zorgplatform laat alle maatschappelijk betrokken partijen samenwerken om de zorg uitvoerbaar en betaalbaar te houden. Onze software biedt functionaliteiten voor zorgvragers, mantelzorgers en zorgverleners.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.