884 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiaire Recruitment & HR in Amsterdam

14 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een knallende Recruitment & HR Sales afstudeerstage? Lees dan snel verder!

Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière? Wil jij dé oplossing zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een specialistisch recruitmentbureau op het vakgebied software testen binnen de ICT branche. Maar wat je vooral moet weten, zonder arrogantie en met alle bescheidenheid:

Wij zijn een onweerstaanbaar gaaf stagebedrijf! Inspirerende collega’s met goede humor en prikkelende ideeën. We werken hard en brainstormen graag, geeuwen ongegeneerd op een goed gecamoufleerde day-off en praten het liefst bij tijdens de pingpong battles.

De 3 Must-Knows

Wij vinden dat voorbereiding het halve werk is. Dus met het oog op je aanstaande carrière als recruiting professional, zullen wij je alvast een aantal termen leren!

1. Allereerst zal je het woord ‘kandidaat’ vaak tegenkomen, hiermee bedoelen wij een professional die wij werven en selecteren voor vacatures.

2. Daarnaast zal je waarschijnlijk ook afvragen wat een ‘opdrachtgever’ precies inhoudt?! Dat is een bedrijf waar wij professionals voor werven.

3. Tot slot, en wij gaan ervan uit dat je dit woord vaak gebruiken zal, gaan wij altijd voor een ‘match’. En die ontstaat wanneer een recruiter een opdrachtgever en een kandidaat succesvol met elkaar verbindt (en andersom)!

Zo. Nu ben je ready voor jouw volgende stap tot recruitment CHAMP!

Jij in het team

Wij verwachten van jou hetzelfde als van ons: bijdragen aan plezier tijdens het werk, ondernemerschap tonen en belangrijk zijn voor de doelen!

Jouw stage wordt een grote uitdaging! Je leert het recruitment vak onder begeleiding van je teamleden en je doet onbetaalbare ervaring op zodat jij je ontwikkelt tot een top recruitment consultant!

Je werkzaamheden zijn o.a. de werving en het interviewen van kandidaten, de acquisitie van nieuwe klanten en het relatie onderhoud met de bestaande klanten. Je spit vacatures door om zo de ideale klant en kandidaat te koppelen. Hier ga jij loeihard voor, want jij accepteert niets minder dan de perfecte match!

Je bijt je vast in ons ATS-systeem, je bouwt je eigen netwerk op en samen met het team volg je trainingen om jouw natuurlijke talenten aan te scherpen.

Naast je transformatie tot onderscheidende recruiting professional is er natuurlijk ook tijd voor je afstudeeronderzoek. Jij werkt zelfstandig met als doel het uitvoeren van jouw opdracht. Zo voeg je nog business value toe aan jouw bezigheden ook! Help us help you!  

Uiteraard is er nog veel meer te doen en te leren maar dat bespreken we wel als we met elkaar aan tafel zitten. Wij weten wat wij willen maar we horen ook graag wat jij wilt en wij staan open voor ideeën!

Word een ware CHAMP!

Wij hebben 5 waarden die het hele team deelt en dat maakt ons CHAMPS. Als jij bij ons stage komt lopen, leren we jou alle ins en outs om ook een Champ te worden. Get inspired and challenge yourself!

Competitive mentality

Je houdt van een uitdaging, je hebt een competitieve mentaliteit en doorzettingsvermogen. Je wint het liefst altijd de strijd met de uitdaging, op een eerlijke manier en in het belang van het team en de opdrachtgever. Jij hebt een game plan als het gaat om de perfecte match!

Human Interest

Je bent geboeid door mensen en hun drijfveren. Wat ze als professional ambiëren en ongeacht ervaring nog willen leren. Je spreekt hun taal en hebt een neus voor onderscheidend en verborgen talent. En vanzelfsprekend; communicatie is jouw kracht.

Added Value Through Expertise

Je bent van nature leergierig en benut dat optimaal om een duidelijke meerwaarde voor ons team en onze opdrachtgevers te zijn. Jouw people skills zijn onweerlegbaar en je bent hongerig naar kennis van je teamleden, zodat jij ze van dienst kan zijn met jouw ambities!

Managing Potential

Jij bent het potentieel en je wilt jezelf keihard ontwikkelen! Wij willen onze kennis met jou delen, jou zelf jouw talenten laten ontwikkelen en de kracht ervan laten ervaren. En dat niet alleen, ook in anderen spot jij alle (verborgen) potentie en talent en jij zet je vol in om die aan de Opdrachtgevers over te brengen!

Partnership through integrity

Jij snapt dat een goede relatie met kandidaten en klanten cruciaal is. Jij bent bereid nét die ene extra stap te zetten voor een goede match. En dat integriteit en betrouwbaarheid daarbij een must zijn, dat begrijp jij natuurlijk!

Wat zit er in voor een CHAMP in wording?

Als je denkt dat deze stageplek jouw droom is, overtuig ons en laat zien wie je bent. Dan staat er een hoofdprijs voor je te wachten!

• Dedicated coaching en begeleiding voor carrière ontwikkeling

• Een uitdagende afstudeeropdracht

• Macbook, Iphone en werken in een lifestyle office

• Meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

• Een welverdiende stagevergoeding

• Een stageplek die zomaar direct jouw baan kan worden!


Vereisten

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!  
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

WannaFlex is een specialistisch recruitmentbureau op het vakgebied software testen binnen de ICT branche. Maar wat je vooral moet weten, zonder arrogantie en met alle bescheidenheid: WannaFlex is een onweerstaanbaar gaaf stagebedrijf! Inspirerende collega’s met goede humor en prikkelende ideeën. We werken hard en brainstormen graag, geeuwen ongegeneerd op een goed gecamoufleerde day-off en praten het liefst bij tijdens onze pingpong battles. Als stagiaire ben je 100% teamlid! Dus niet de hele dag printjes maken, mappen op alfabet zetten of post ordenen. Nee, gewoon keihard meewerken. Koffie halen voor collega’s wordt natuurlijk wel gewaardeerd, want dat doen we ook voor jou! Ons kantoor in Pand Noord is fris, strak, uitgerust met computers uit Cupertino en voelt als thuis. Het is hier hipper dan je eigen kamer! Klinkt goed, he? Vinden wij wel. Wil jij het zelf ervaren? Ga de uitdaging aan en kop deze vacature in!Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.