988 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online Marketeer in Soesterberg

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Soesterberg
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Het bedrijf Wij richten ons op het ontwikkelen, produceren en verkopen van mooie en slimme modulaire woningen. De productie van een modulaire woning kun je vergelijken met de wijze waarop een auto wordt gemaakt; de onderdelen komen veelal op maat binnen in de productieomgeving en worden daar in elkaar ‘geklikt’. Dit proces duurt ongeveer 8 weken. Als het huis volledig afgewerkt is, verlaat deze de productiehal naar de betreffende locatie waar hij in één dag gebruiksklaar wordt gemaakt.

Onze woningen zijn geschikt voor permanente bewoning, als zorgwoning of als recreatiewoning en het leukste is: ze zijn verplaatsbaar! Het is bijvoorbeeld mogelijk je huis mee te nemen als je wil verhuizen. Ook voor woning- en zorgcorporaties zijn deze huizen een uitkomst, als na bijvoorbeeld 10 jaar minder/geen behoefte meer is tot huisvesting op de betreffende locatie dan kunnen ze verplaatst worden naar een plek waar dit wel nodig is.

Wat ga je doen? Het is een meewerkstage waarbij je in een enthousiast informeel team werkt. We bieden jou de mogelijkheid meer van het (online) marketing vak te leren waarbij wij het beste uit jou als persoon willen halen. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken en dat je met initiatieven durft te komen. Je ondersteunt de marketingmanager op verschillende online marketingactiviteiten zoals Social Media, CRM, online media, CMS van verschillende websites en online campagnes. Jouw doel is dat online niemand meer om ons heen kan!


Vereisten

Herken jij je in onderstaande punten?

  • Je hebt een passie voor online en weet hoe verschillende social media platformen werken
  • Je hebt een pro-actieve ondernemende houding en bent enthousiast om aan de slag te gaan
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met andere mensen samen te werken
  • Je durft je ideeën en initiatieven te uiten
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je volgt een studie in een Marketing/Communicatie richting

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf Wij richten ons op het ontwikkelen, produceren en verkopen van mooie en slimme modulaire woningen. De productie van een modulaire woning kun je vergelijken met de wijze waarop een auto wordt gemaakt; de onderdelen komen veelal op maat binnen in de productieomgeving en worden daar in elkaar ‘geklikt’. Dit proces duurt ongeveer 8 weken. Als het huis volledig afgewerkt is, verlaat deze de productiehal naar de betreffende locatie waar hij in één dag gebruiksklaar wordt gemaakt. Onze woningen zijn geschikt voor permanente bewoning, als zorgwoning of als recreatiewoning en het leukste is: ze zijn verplaatsbaar! Het is bijvoorbeeld mogelijk je huis mee te nemen als je wil verhuizen. Ook voor woning- en zorgcorporaties zijn deze huizen een uitkomst, als na bijvoorbeeld 10 jaar minder/geen behoefte meer is tot huisvesting op de betreffende locatie dan kunnen ze verplaatst worden naar een plek waar dit wel nodig is.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.