1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Sales stage in Haarlem

10 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij creatief, commercieel en niet bang voor een uitdaging? Ga het Wonderbox avontuur aan en kom bij ons je stage lopen!

Wie wij zijn?
Je kent ons wellicht als "GiftForYou". Wij zijn vanuit Haarlem marktleider op het gebied van aanbieden van beleveniscadeaus en giftcards en zijn actief in 7 landen in Europa!

Hoe ziet jouw dag eruit?
In de ochtend start je eerst rustig op met een kop koffie of thee. Daarna duik je in je dagtaken: je pakt de telefoon en gaat afspraken inplannen voor bezoeken van onze Sales Managers, je gaat bestaande klanten pro-actief benaderen en.. Ah.. de bel wordt geluid: een nieuwe klant is binnen gehaald!! Je gaat meteen aan de slag en voert alle gegevens in het systeem en stelt een samenwerkingsovereenkomst op. En wie weet overtref je jezelf en haal je zelf ook nog even een paar nieuwe klanten binnen! En, o ja, uiteraard werk je ook nog aan je stage opdracht 😊

Waar en met wie ga je werken?
Ons Sales team bestaat uit 6 collega's. Maar je hebt uiteraard ook veel contact met de andere afdelingen. Wij werken in één open ruimte: korte lijnen en je krijgt heel veel mee van de business!

Wij bieden jou:
Wij zijn overtuigd dat je bij ons een supertijd tegemoet gaat, een waarover je nog veel verhalen kunt vertellen:

 • een stage bij de grootste aanbieder van beleveniscadeaus van Nederland;
 • een ruime stagevergoeding, elke dag een gratis gezonde lunch, extra vrije dagen, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke kortingsacties waaronder een free mystery shopping experience bij een van onze partners;
 • reiskostenvergoeding indien je van buiten Haarlem en omstreken komt;
 • persoonlijke en professionele ontwikkeling en het krijgen van eigen verantwoordelijkheden;
 • een super werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan;mogelijkheden tot het uitvoeren van (stage) opdrachten.

Wie zijn wij?
Wonderbox NL (voormalig GiftFor2) is een internationale aanbieder van beleveniscadeaus en cadeaukaarten. In Nederland zijn wij al enige jaren marktleider. Je kent ons wellicht van het beleveniscadeaumerk GiftForYou. Onze beleveniscadeaus en cadeaukaarten zijn te koop bij meer dan 5.000 verkooppunten, waaronder Bruna, Primera, Jumbo en Kruidvat. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 belevenissen waaruit men kan kiezen!

Het sollicitatieproces
Geïnteresseerd en beschrijven wij jouw profiel? Dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet!

 • Opleiding: Relevante MBO- (niveau 4) of HBO-opleiding 
 • Start datum: Vanaf september 2018 (of later)
 • Duur stage: Minimaal 20 weken, 4 - 5 dagen per week
 • Soort stage: Meewerkstage

Wij zijn SBB gecertificeerd en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het beroepsonderwijs.

Keep calm and have a great “Wonder” ship with us!Vereisten

Wat vragen wij van jou?
Je bent een leuke collega met passie voor commercie en sales. Je bent enthousiast, toont initiatief en bent niet bang om het gesprek aan te gaan over de telefoon. Verder:
 • heb je affiniteit met de horecabranche;
 • ben je een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • kun je goed overweg met Office-programma’s en weet de weg op het internet.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

GiftForYou is een product van Wonderbox NL B.V. (voormalig GiftFor2 B.V.) dat is opgericht in 2008 als een dochteronderneming van Hotel Booker B.V., onder andere bekend van HotelSpecials.nl. Wonderbox NL B.V. is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou. Voor 2014 heeft Wonderbox NL B.V. het beleveniscadeau GiftFor2 uitgegeven. Sinds april 2017 is Wonderbox NL B.V. in handen van Wonderbox S.A.S., eveneens uitgever van beleveniscadeaus en actief in 7 landen in Europa.

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen. Met GiftForYou geef je altijd een onvergetelijke belevenis voor één, twee of meerdere personen. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. In totaal heeft GiftForYou meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen!

De verschillende beleveniscadeaus variëren in thema, van culinair, overnachten, actief & cultureel tot beauty & wellness en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past!

De GiftForYou's op deze website zijn te koop bij Bruna, Primera, CIGO en The Read Shop. De belevenissen zijn ook via zakelijke afnemers en via deze website verkrijgbaar.

Ons team

Vanuit ons sfeervolle kantoor nabij het gezellige centrum van Haarlem werken wij met zo'n 35 enthousiaste collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij Wonderbox NL B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste beleveniscadeaus kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Want uiteindelijk is een herinnering het mooiste cadeau.

Bedrijfsnaam: WONDERBOX NL


Bedrijfsnaam:

WONDERBOX NL


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.