739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Sales stage in Haarlem

13 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 550
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij resultaatgericht, een kei in onderhandelen en heb je doorzettingsvermogen?  Ben je ook nog eens op zoek naar een uitdagende stage waar je werkervaring kunt opdoen op als Accountmanager bij een groeiende en dynamische organisatie in Haarlem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw stage bij Wonderbox NL
Als stagiaire Sales en Accountmanagement loop je mee met de afdeling Partner Management. Samen met 7 enthousiaste collega’s zorg je voor het contracteren van nieuwe partners (klanten) voor onze Giftboxes. Je begint de dag goed met een heerlijke kop koffie waarna je achter je eigen bureau aanschuift en in je dagtaken duikt. Je kunt hierbij dagelijks al je energie kwijt: je plant afspraken voor bezoeken van onze Accountmanagers en stelt samenwerkingsovereenkomsten in Salesforce op. Je gaat bestaande partners pro-actief benaderen, maar helpt ook mee nieuwe partners te vinden. Wij helpen jouw sales skills te ontwikkelen en geven je een unieke kijk in de wereld van de Giftboxes en Giftcards.

Elke dag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en wordt er met het hele bedrijf samen gegeten. Maak na de lunch nog een ommetje met je collega’s om daarna weer fris aan het werk te gaan. Of speel een potje tafelvoetbal met je collega’s.

Door de informele werksfeer en het middelgrote team voel jij je zo op je plek!

Wat mag je van ons verwachten?
Je draait mee met onze Accountmanagers in een dynamische omgeving met gemotiveerde en jonge collega’s. Wij zorgen ervoor dat jij door het benaderen van (nieuwe) partners, het verwerken van gegevens in Salesforce en een kijkje binnen ons bedrijf veel ervaring opdoet waarbij je een vaste begeleider krijgt. Verder bieden wij naast de uiteenlopende werkzaamheden, korting op onze belevenissen en een overheerlijke lunch ook vers fruit en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Als kers op de taart krijg je een stagevergoeding van € 550 per maand!Vereisten

Wat heb je nodig?
Je volgt een opleiding op het gebied van Sales en Accountmanagement (MBO niveau 4 of HBO) en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent enthousiast, toont initiatief en bent niet bang om het gesprek aan te gaan over de telefoon. Verder kun je goed overweg met Office programma’s, weet de weg op het internet en ben je minimaal 3 maanden 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met de horecabranche is een pré.

Wij zijn SBB gecertificeerd en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het beroepsonderwijs.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie via Stagemotor.nl of neem contact op via 023-5175735.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

GiftForYou is een product van Wonderbox NL B.V. (voormalig GiftFor2 B.V.) dat is opgericht in 2008 als een dochteronderneming van Hotel Booker B.V., onder andere bekend van HotelSpecials.nl. Wonderbox NL B.V. is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou. Voor 2014 heeft Wonderbox NL B.V. het beleveniscadeau GiftFor2 uitgegeven. Sinds april 2017 is Wonderbox NL B.V. in handen van Wonderbox S.A.S., eveneens uitgever van beleveniscadeaus en actief in 7 landen in Europa.

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen. Met GiftForYou geef je altijd een onvergetelijke belevenis voor één, twee of meerdere personen. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. In totaal heeft GiftForYou meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen!

De verschillende beleveniscadeaus variëren in thema, van culinair, overnachten, actief & cultureel tot beauty & wellness en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past!

De GiftForYou's op deze website zijn te koop bij Bruna, Primera, CIGO en The Read Shop. De belevenissen zijn ook via zakelijke afnemers en via deze website verkrijgbaar.

Ons team

Vanuit ons sfeervolle kantoor nabij het gezellige centrum van Haarlem werken wij met zo'n 35 enthousiaste collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij Wonderbox NL B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste beleveniscadeaus kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Want uiteindelijk is een herinnering het mooiste cadeau.

Bedrijfsnaam: WONDERBOX NL


Bedrijfsnaam:

WONDERBOX NL


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.