897 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Front-end Developer in Utrecht

11 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan zijn wij wat voor jou!

Een meewerkstage betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

De (webdevelopment) wereld zit niet stil en wij daarom ook niet! Onderzoek naar nieuwe technieken en procesoptimalisaties zijn heel belangrijk. Hierbij zijn jullie afstudeerders onmisbaar voor ons!

Als er één discipline is waar de ontwikkelingen razendsnel gaan dan is het wel de front-end wereld. Elke dag komt er wel een nieuw javascript framework uit, een nieuwe CSS feature of een nieuw idee vanuit Google voor een betere ranking of weergave in Google.

Om te beoordelen of zo’n nieuwe techniek voor Experius interessant is moet er goed onderzoek naar worden gedaan. Er spelen vele factoren mee of een nieuwe techniek of nieuw idee in gebruik genomen kan worden. Levert het onze klanten iets op? Kunnen onze developers efficiënter werken met de techniek, is het verkoopbaar. Is het toepasbaar binnen Magento.

Als afstudeerder ga je zelfstandig antwoord zoeken op deze vragen en afhankelijk van je opdracht werken aan een prototype, proof of concept of gewoon meteen aan de definitieve implementatie ervan. Wij hebben meerdere interessante opdrachten voor je klaar liggen, samen zullen we ervoor zorgen dat je een opdracht gaat doen die aansluit bij jouw interesses.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin jij je eigen input kwijt kan. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!

Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding!
Vereisten

 • -        Je bent student aan een ICT/ IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

  -        Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

  -        Ervaring met SASS/LESS, PHP en XML is een pré

  -        Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen

  -        Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  -        Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers

  -        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid vooropgesteld

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij e-commerce platformen voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Werken bij Experius betekent een inspirerende werkomgeving in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carričremogelijkheden.

Bedrijfsnaam: Experius


Bedrijfsnaam:

Experius


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.