741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Front-end Developer in Utrecht

23 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Experius: een uitdagende stage

Experius is een e-commerce bedrijf in het mooie Utrecht(vlakbij de Uithof). Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als Front-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou!

Start met een kop koffie en dan?!

Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een ervaren front-end developer die je gaat inwerken in de front-end van het Magento platform. Samen schieten jullie een collega van backend aan om een nieuw te bouwen functionaliteit door te spreken. Na dit overleg weet je precies waar de data vandaan gaat komen en hoe deze eruit komt te zien. Met deze nieuw verkregen data ga je de HTML opzetten, stylen en interactief maken met Javascript en SASS. Na de pauze begint je support shift. Hierin help je bestaande klanten met het oplossen van problemen of het inbouwen van nieuwe functionaliteiten in hun webshops. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen opdracht, waarin jij al je talenten kwijt kan. De opdracht is pittig maar op je lijf geschreven en onder begeleiding van jouw buddy kom je er wel. Je gaat voldaan naar huis en kijkt uit naar de volgende dag!

Waarom kiezen voor Experius?

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!

Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding en de invulling, duur of startdatum van de stage is in overleg te bepalen.
Vereisten

Wij vragen

-        Je studeert een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage

-        Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery

-        Ervaring met SCSS en PHP is een pré

-        Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-end developer

-        Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

-        Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je jouw expertise uitwisselt met die van je collega’s  

-        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Interesse?

Solliciteer dan snel!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij e-commerce platformen voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Werken bij Experius betekent een inspirerende werkomgeving in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carričremogelijkheden.

Bedrijfsnaam: Experius


Bedrijfsnaam:

Experius


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.