914 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Back-end PHP Developer in Utrecht

15 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je als programmeur aan de slag kan?

Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan zijn wij wat voor jou!

Een stage bij Experius betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Je start met een kop koffie, en dan?

Als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij denk jij gelijk aan bijv. een koppeling met een ERP- systeem of payment serviceprovider. In de ochtend ben je druk bezig met één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen. De uren vliegen voorbij, na de pauze begin je aan jouw afstudeeropdracht.

Je gaat bijvoorbeeld onderzoek doen naar de backend ontwikkeling van ons SAAS platform. Gedurende jouw stage ontwikkel je bijvoorbeeld een deployment techniek en strategie die het mogelijk maakt om onze Magento oplossingen als een SAAS aan te bieden. Daarnaast ga je eventueel werken met het door ons ontwikkelde deployment systeem (Python) en met ons Whitelabel Magento platform. De invulling van de opdracht is wordt in overleg vastgesteld en uiteraard toegespitst op jouw kennis en behoefte.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin jij je eigen input kwijt kan. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!

Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding!
Vereisten

-        Je bent student aan een ICT/ IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

-        Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

-        Je snapt het principe van een MVC framework

-        Je bent leergierig en wilt jouw kennis graag flink uitbreiden

-        Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

-        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij e-commerce platformen voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.

Werken bij Experius betekent een inspirerende werkomgeving in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carričremogelijkheden.

Bedrijfsnaam: Experius


Bedrijfsnaam:

Experius


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.