1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage PHP, C#, Native en Unity developers voor AR en VR gamified apps in Enschede

20 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Enschede
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Op zoek naar een stage in een jong, professioneel, maar informeel bedrijf? Wil je werken aan gamified apps voor inspirerende (inter)nationale klanten? Hou je gewoon van bordspelavonden en karten met collega’s? Kom dan stagelopen!

Ons jonge en gemotiveerde team is hard aan het groeien en kan jouw hulp gebruiken voor de ontwikkeling van verschillende apps. je werkt bij ons gegarandeerd in een leuk en jong team, maar met alle voordelen die bij een professioneel bedrijf horen. Goede begeleiding, stagevergoeding en kansen op een goede baan horen hier bij! 

We hebben verschillende opdrachten liggen voor uiteenlopende doelen en opdrachtgevers. Je hebt zelf de vrijheid om te bepalen in welke taal, omgeving en met welk framework je wilt werken, maar we kunnen je hier natuurlijk ook bij ondersteunen. 

Je kunt bijvoorbeeld werken aan de back-end van een VR app voor de ANWB. Werk, in bijvoorbeeld PHP met Laravel, aan het opzetten van de server en database en zorg voor een goede, veilige communicatie met de VR app. Voor een uitgebreide e-learning applicatie kun je werken aan de ontwikkeling van een (web)app die door game-elementen medewerkers van overheidsinstanties leert omgaan met nieuwe technieken. Meer een Unity developer? We hebben ook een mooie opdracht om ons te helpen met de ontwikkeling van een serious game voor zeer een interessante doelgroep!


Vereisten

We vragen geen jaren ervaring van je, je bent hier ten slotte om te leren. Wel verwachten we dat een ICT gerelateerde studie volgt op MBO, HBO of WO niveau, dat je full-time bij ons op kantoor werkt in Enschede, enthousiast en bereid om te leren bent en vooral af en toe gezellig en sociaal meedoet met de groep.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Begin studiejaar 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij ijn een jong en innovatief bedrijf in Enschede. We ontwikkelen gamified VR en AR apps met een doel, voor uiteenlopende klanten. We werken in een klein hecht, team waar een informele werksfeer belangrijk is, maar iedereen wel gemotiveerd en hard aan de slag kan. Vrijheid en plezier in het werk staat centraal. Dat doen we door jou zelf te laten bepalen hoe je een wilt werken, maar ondersteuning te bieden wanneer nodig. Regelmatig organiseren we een activiteit zoals een bordspelavond of karten om elkaar beter te leren kennen en naast collega's ook vrienden te maken.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.