1.173 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Junior Grafisch Designer in Den Haag

11 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

E-commerce organisatie zoekt per direct Junior Grafisch Designer 

Den Haag, ZH 2514

Over ons

Wij zijn een toonaangevend e-commerce bedrijf in Den Haag. Wij beheren verschillende grote webwinkels en lifestyle-platforms. Naast deze internet activiteiten hebben wij ook een wholesale divisie, waarbij b2b producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en andere intiem producten.

Ons bedrijf staat in de Twinkle top 200 grootste e-commerce bedrijven in Nederland.

Graag willen we ons team uitbreiden met een Junior Grafisch Designer m/v (fulltime/parttime)

Wat houdt de functie in?

Als junior grafisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor het visueel vertalen van merk- en marketingstrategieën naar huisstijlen, logo’s, campagneconcepten, reclame-uitingen en andere communicatiemiddelen, voor zowel print als digitale media. Ook ben je bezig met het maken van nieuwsbrief-templates en het maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s.

Wie ben jij?

We zoeken een representatieve, sociale en ambitieuze collega. Je werkt en denkt op minimaal MBO-niveau en je spreekt uitstekend Nederlands (taalniveau B2) en beheerst het Engels (taalniveau B1).

Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag veel te schakelen tussen diverse taken. Je bent stressbestendig, je bent een teamplayer, je bezit over een flinke dosis creativiteit en je hebt oog voor detail. Ook kan je goed werken met Photoshop, InDesign, Illustrator en Dreamweaver. Je hebt kennis van HTML/CSS en bij voorkeur ook van JavaScript.

Eigen initiatief, een groot probleemoplossend vermogen en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Wat kunnen we je bieden?

Je gaat werken in een creatief, gemotiveerd en divers team in ons inspirerende kantoor in de binnenstad van Den Haag, vlak bij Paleis Noordeinde. We beginnen met een contract voor één jaar. Tegen het einde van deze periode bespreken we de verlenging van het contract (je bent immers onmisbaar geworden). De gezamenlijke doelstelling is om toe te werken naar een vast dienstverband. Afhankelijk van je leeftijd en je ervaring bieden we een marktconform salaris.


Vereisten

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een toonaangevend Haags E-commerce bedrijf met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen. Naast deze internet activiteiten hebben wij ook een wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en intimiteitproducten. Wij zijn bekend van premium brands. Onze labels danken hun landelijke bekendheid aan de vele grote marketing campagnes op radio en televisie. Stages binnen onze organisatie zijn heel leerzaam door de wetenschappelijke, eigentijdse en innovatieve insteek. Stagiairs worden goed begeleid en klaar gestoomd voor het bedrijfsleven. Wij bieden stagiaires de mogelijkheid om door te groeien na een succesvolle stage.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.