1.174 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Social Media Marketeer in Amsterdam

19 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Onze missie

Cycle Media ondersteunt de publieke sector met het succesvol inzetten van social media. Onze missie is om de publieke sector te ondersteunen met het opbouwen van kwalitatieve en levendige online community’s. Ons doel is om de inwoner en de publieke sector via social media en andere online kanalen met elkaar te verbinden. Dit doen we door het inzetten van effectieve campagnes.

Wie zijn wij?

Wij zijn een online media bureau gevestigd tegenover dierentuin Artis, in hartje Amsterdam. Cycle media is in 2013 ontstaan na het succesvol oprichten van een buurtpagina op Facebook voor De Jordaan. Cycle Media is geboren vanuit de vraag om inwoners effectiever te bereiken. Inmiddels helpen wij meer dan veertig organisaties in de publieke sector, zoals gemeenten, veiligheidsregio’s en zorgpartijen. 

Wat ga je doen?

Jij gaat actief aan de slag met het opzetten en optimaliseren van social media campagnes voor onze klanten. Ook ga je de Growth Marketeer helpen met het ondersteunen van marketing campagnes en het schrijven van activerende content voor de blog, de website en andere doeleinden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de klantenservice. Dit betekent dat je veel in contact staat met onze klanten, zo wel via de e-mail als telefonisch. Je krijgt tijdens je stageperiode een diepgaand inzicht over online marketing en social media. Zo leer je hoe je online kanalen succesvol inzet om een online community op te bouwen. Je gaat werken in ons team die bestaat uit onze Founder, Sales Manager, Growth Marketeer en Project Manager. 

Stageperiode

Meeloopstage of afstudeerstage is beide mogelijk. De stageperiode is vanaf begin september 2018 voor een periode van 3 tot 6 maanden (bij voorkeur 20 weken). Overleg is altijd mogelijk.Vereisten

Vereisten Wij zoeken iemand die…

  • Geïnteresseerd is in digitale marketing en het leuk vindt om met social media te werken. Werkervaring met social media is geen vereiste.
  • Beschikt over werk- en denkvermogen op HBO- of WO-niveau en een opleiding volgt zoals Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of een andere studie in de richting van management of communicatie.
  • Communicatief sterk is. Contact met klanten gaat jou goed af. Je hebt daarnaast een vlotte pen. Je vindt het leuk om teksten te schrijven voor de doelgroep.
  • Leergierig is, zelfstandig kan werken en een goed analytisch en organisatorisch vermogen heeft.
  • Goed om kan gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en goed kan werken in een dynamische omgeving.

Wat bieden wij jou?

  • Je gaat werken in een jong en ambitieus team. Daarnaast word je begeleid en opgeleid door een ervaren Social Media expert. Je krijgt alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Een mooi en groot kantoor in hartje Amsterdam in een informele en ontspannen werkomgeving, dagelijks verse lunch, maandelijkse evenementen, een VR bril, pingpong tafel, de vrijdagmiddag borrel en alle faciliteiten die je nodig hebt.
  • De mogelijkheid jouw eigen inbreng/mening te geven binnen het team.
  • De mogelijkheid om thuis te werken (ook al zal je de voorkeur geven aan het kantoor).
  • Een stagevergoeding van 400 of 500 euro per maand en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 03-09-2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Cycle Media helpt sinds 2013 meer dan 40 gemeenten en andere publieke instellingen met het behalen van succesvolle resultaten op social Media. Dit doen wij door middel van het geven van strategisch advies tot en met inzet van campagnes.

Bedrijfsnaam: Cycle Media


Bedrijfsnaam:

Cycle Media


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.