1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Marketing & Communicatie Coordinator in Amsterdam

10 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Je bent opgegroeid met internet. De hele dag ben je te vinden op Facebook, nieuwssites, blogs en noem maar op. Voor jou is dat allemaal gratis. Maar voor niets gaat de zon op, dus hoe verdienen al die sites? En hoe komt het dat die schoenen die je bekeken hebt, je achtervolgen? Awin is expert in de wereld achter het internet. Wij helpen grote merken als de Bijenkorf, T-mobile, Expedia en Zalando bij het bepalen van hun online strategie en hoe zij bezoekers naar hun webshop trekken. Daar zijn heel veel accountmanagers dagelijks super druk mee. En ons marketing-team helpt hier intensief bij!  

Bij een online strategie komt een heleboel kijken, waaronder ook communicatie. Alle partijen moeten natuurlijk goed op de hoogte zijn van de aankomende acties en mogelijkheden. Daarom versturen wij wekelijkse nieuwsbrieven naar onze klanten. Verzorgen wij de webcare van de socialmedia kanalen. En organiseren wij events om de relatie met onze klant nog beter te maken. Bij al deze taken speel jij een belangrijke, operationele rol.  

Doordat je veel schakelt met alle commerciele teams leer je in deze stage alles over de nieuwste vormen van online marketing. Alles wat ze je niet op de hogeschool leren!Vereisten

Wie ben jij?

Bij Awin hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? 

Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Daarom vind je veel dingen leuk en trek je ook veel zaken naar je toe. Welke je altijd tot een succes weet te maken. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Naast dat je hard werkt toon je interesse in je collega's. Deel je leuke verhalen tijdens de lunch. En ben je geregeld in voor een borreltje op kantoor of samen me je collega's spontaan op een terras. 

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Er schrijf-ervaring op je CV prijkt. Bijvoorbeeld een blog of bij een PR-bijbaantje.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 27 augustus 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: Awin


Bedrijfsnaam:

Awin


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.