989 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Marketing & Communicatie Coordinator in Amsterdam

10 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 500
Land: Nederland

Omschrijving stage

Je bent opgegroeid met internet. De hele dag ben je te vinden op Facebook, nieuwssites, blogs en noem maar op. Voor jou is dat allemaal gratis. Maar voor niets gaat de zon op, dus hoe verdienen al die sites? En hoe komt het dat die schoenen die je bekeken hebt, je achtervolgen? Bij Awin leer je de wereld achter het internet kennen. Hoe grote merken als de Bijenkorf, T-Mobile, Expedia en Greetz hun online strategie bepalen en hoe adverteerders bezoekers naar hun webshop trekken. Maar je leert ook hoe websites als Fashionchick, Nu.nl, Facebook & Dumpert hun geld verdienen. Kortom: in deze stage leer je alles over de nieuwste vormen van online marketing. Alles wat ze je niet op de hogeschool leren!

Bij een online strategie komt een heleboel kijken, waaronder ook communicatie. Alle partijen moeten natuurlijk goed op de hoogte zijn van de aankomende acties en mogelijkheden.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent de steun en toeverlaat van onze Marketeers. Je helpt hen bij het versturen van wekelijkse nieuwsbrieven naar onze klanten. Je houdt je bezig met het verzorgen van de webcare van de socialmedia kanalen en je helpt met de organisatie van klant-events. Het is een stage waarbij er veel ruimte is voor zelfstandigheid en pro-activiteit!Vereisten

Wie ben jij?

Bij Awin hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Daarom vind je veel dingen leuk en trek je ook veel zaken naar je toe. Welke je altijd tot een succes weet te maken. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Naast dat je hard werkt toon je interesse in je collega's. Deel je leuke verhalen tijdens de lunch. En ben je geregeld in voor een borreltje op kantoor of samen me je collega's spontaan op een terras.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Je schrijf ervaring hebt, bijvoorbeeld door een blog of bij een PR bijbaantje.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.

Waarom werken bij Awin?

Van stagiair tot directeur: bij Awin zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven.

Begin je bij Awin, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 3 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je Awin als bedrijf super goed kennen! Maar ook tijdens je gehele stage krijg je nog kennis- en vaardigheidstrainingen. Dat is allemaal onderdeel van onze Awin University. Ben je na je stage afgestudeerd? Dan kun je solliciteren op één van onze openstaande junior vacatures.

Wat bieden we (nog meer)?

  • Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby.
  • Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo!
  • Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Awin geeft jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij).
  • Een stagevergoeding van €500,- per maand.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Ieder half jaar (september of februari)
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: Awin


Bedrijfsnaam:

Awin


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.