1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Marketing-student met goede zakelijke pen in Groningen

18 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Groningen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Schrijf je graag zakelijke teksten en wil je LinkedIN-expert worden? Dan is deze (afstudeer)stage misschien voor jou. Als B2B-bedrijf maken we veel gebruik van LinkedIN voor onze marketing, maar we benutten LinkedIn nog niet optimaal. We hebben veel en unieke informatie over innovatie die geschikt is om via LinkedIN onze doelgroep mee te bereiken. We zoeken daarom een student marketing of communicatie die deze informatie geschikt maakt voor LinkedIN en verschillende strategieën toetst.. Je krijgt de gelegenheid tijdens je stage gebruik maken van de kennis van een zeer ervaren online marketeer.

Voor je onderzoek of stage maak je eerst kennis met ons zoeksysteem om bedrijven op te sporen. Daarmee leer je hoe ons proces werkt en zoek je vervolgens uit hoe je invloed kunt uitoefenen op de zoekresultaten. Tevens krijg je interessante inzichten in het Nederlandse innovatie-landschap.


Vereisten

Je bent een ‘taalfreak’ en vindt het leuk om technisch, soms complexe informatie te vertalen naar leesbare, aansprekende teksten voor verschillende doelgroepen. Je kunt naast wervend en commercieel ook feitelijk en juist schrijven, bijvoorbeeld voor interne processen of rapportages.

Je leert snel, bent intrinsiek gemotiveerd, je ziet kansen, je stelt vragen en je beschikt over probleemoplossend vermogen.

Verder ben je:

  • analytisch en reflectief ingesteld
  • een communicatieve teamplayer
  • (verbaal en schriftelijk sterk)
  • planmatig en nauwkeurig in je werk

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct, zomer 2018 of september 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Nederland wordt steeds innovatiever! Wij dragen als groeiende noordelijke startup met ons online product een steentje daaraan bij. We leveren data en analyses voor innovatiebeleid, we helpen innovatieclusters met netwerkontwikkeling en individuele innovatieve bedrijven krijgen via ons contact met de markt. Je maakt tijdens je stage kennis met partijen die een belangrijke rol spelen in het Nederlandse innovatielandschap. We werken met landelijke en regionale beleidsmakers, met innovatieve bedrijven en kennisinstellingen. Ook krijg je inzicht in innovatietrends bij bedrijven en maak je kennis met hun individuele ontwikkelingen en hun vraagstukken. Daarmee leg je interessante contacten voor het vervolg van je carrière! Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als jong, informeel en ondernemend, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Verder een hoge mate van flexibiliteit: invullen van eigen uren en mogelijkheid om thuis te werken. Na afloop van je stage is er kans op een baan.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.