884 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkend stagiair(e) P&O-Servicedesk in Lelystad

20 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Lelystad
Soort werk: Personeel en organisatie
Administratief
Branche: Personeel | Organisatie
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij stellen studenten graag in staat kennis te maken met het reilen en zeilen binnen een gemeentelijk organisatie. Je zult merken dat de functie in het team P&O bij de personeel-en salarisadministratie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.

Ben jij...
3e of 4e jaars student op het mbo? Wil jij minimaal zes maanden stagelopen in het uitdagende vakgebied P&O? Ben je bereid te leren in een enthousiast team van collega’s en vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Het team…
Het team Personeel en Organisatie (P&O) ondersteunt, faciliteert en adviseert de gemeentelijke organisatie op het gebied van HRM bedrijfsvoering. De Personeel- en Salarisadministratie (PSA) maakt onderdeel uit van het team P&O. Als stagiair(e) P&O-Servicedesk ben je werkzaam bij de Personeel- en Salarisadministratie.

Wat ga je doen…
In deze representatieve functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze interne klanten, zoals de medewerkers en de managers waar wij de personeels- en salarisadministratie voor doen, en de externe klanten. Dit gebeurt voornamelijk per e-mail en telefonisch. Je staat mensen op een vriendelijke manier te woord en je probeert zoveel mogelijk vragen zelf in de eerste lijn te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, de digitale verlofkaart en declaraties. Lukt dat niet dan zet jij de vraag door naar de collega’s van de back-office. Je verzorgt de correspondentie die voortvloeit uit personeel-en salarismutaties en doet werkzaamheden voor het personeelsdossier. Daarnaast kun je worden gevraagd om je collega’s van de personeel-en salarisadministratie te ondersteunen bij bijvoorbeeld de verwerking van declaraties van medewerkers en het verwerken van inkomende post.


Vereisten

Wij zoeken…
Een hardwerkende en proactieve 3e of 4e jaars mbo student met een representatieve uitstraling. Je hebt kennis van en ervaring met Outlook en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent flexibel en kan snel tussen werkzaamheden schakelen.


Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Vanaf september
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Lelystad

Marketing topper gezocht
Lelystad
Toffe Online Marketing Stage
Lelystad
Vlogs maken? | Videostage
Lelystad
Stagiairs online marketing
Lelystad

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.