1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stageplaats Operatie Steenbreek in Katwijk ZH

23 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Katwijk ZH
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Agrarisch
Administratief
Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Minder steen, meer groen
Katwijk wil ‘vergroenen’: te veel bestrating zorgt voor problemen tijdens hoosbuien en aanhoudende droogte, vermindering van het leefgebied voor allerlei nuttige dieren en insecten en het zorgt voor opwarming van ons woongebied. Katwijk heeft zich aangesloten bij de landelijke Operatie Steenbreek. De gemeente gaat op zoveel mogelijk plekken steen vervangen voor groen en wil haar inwoners enthousiast maken om hetzelfde te doen.

 


Vereisten

Goede ideeën en daadkracht gezocht Wij zoeken een stagiair(e) die voor Katwijk aan de slag gaat met Operatie Steenbreek. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te bedenken. Wat kan de gemeente zelf doen en hoe geven we de operatie Steenbreek bekendheid? Maar vooral: hoe krijgen we inwoners enthousiast om mee te doen? Minstens zo belangrijk vinden wij dat je zelf je eigen plannen gaat of laat uitvoeren.

Kortom je bent een gedreven hbo-stagiair(e), een zelfstarter die initiatief neemt en ondernemend is. Deze stage is wat ons betreft niet gebonden aan een specifieke opleiding. Deze stage staat open voor hbo-studenten van vrijwel alle studierichtingen. Dit kan bestuurskunde, psychologie, communicatie of bijvoorbeeld leefomgeving zijn. We bespreken graag met jou de mogelijkheden hoe we deze stage voor jouw opleiding relevant kunnen maken.

Wat krijg je er voor terug? Je krijgt een opdracht die er toe doet, inhoudelijk interessant is en de ruimte voor eigen initiatief. Je leert samen te werken met verschillende belanghebbenden/stakeholders en je leert je eigen ideeën om te zetten in de praktijk; wat werkt goed en wat minder goed. Als je ten minste twee maanden stage loopt, krijg je als hbo-student een stagevergoeding van € 442,-- per maand. Deze vergoeding geldt voor een stage van minimaal 4 dagen per week. Ben je minder beschikbaar dan ontvang je een bedrag naar rato van het aantal dagen dat je stage loopt.Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.