792 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Digitale Marketing & E-Com. Stage Bij Digitaal Marketing Bureau in Utrecht

3 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Traineeship
Stagevergoeding: 200
Land: Nederland

Omschrijving stage

Omschrijving stage

Wil jij hands-on het vak van online marketing leren in een snel groeiende organisatie?

Wij zijn een online marketing bureau die online marketing campagnes opzet voor klanten als Giant, Feyenoord en impactvolle organisaties als Waste2Wear. Hierbij combineren we SEO, SEA en content strategieën om de meeste impact te generen en conversie te stimuleren.

Daarnaast bezitten wij een online platform waar gemiddeld 30.000 gebruikers per maand op komen. Op dit platform wordt nu een webshop gebouwd waar jij de drijvende kracht van zal worden. 

 

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je hands-on het vak van online marketing leert en de afwisseling van een start up ervaart? Dan is deze stage wat voor jou!! Een stage bij ons betekent werken met vrijheid in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Jij begint wanneer je wilt! 

Beginnen wanneer jij wilt betekent dat je in staat bent om resultaten op te leveren. Wij geloven niet in vaste werktijden maar wel in het opleveren van resultaat op een afgesproken moment. Of je dit nu in 2 uur of in 8 uur doet kan je geheel zelf bepalen. 

Op maandag morgen bespreek je jouw doelen en resultaten voor die week en dan ga je aan de slag! Jouw eigen initiatief is hier enorm belangrijk in. 

Je bent onderdeel van het team en loopt mee met alle campagnes die opgezet worden voor onze klanten.

Daarbij besteed je een groot gedeelte van je tijd aan het nieuw op te zetten E-commerce platform waardoor je de kneepjes van het online marketing vak pas echt leert kennen en meer waarde kan toevoegen in het vervolg van je carrière. 

Tevens ben je continu bezig met het beheren en optimaliseren van onze eigen website. Gedurende je stage ga je tevens de sociale media marketingactiviteiten uitwerken en bedenk je creatieve content voor Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en onze website.

Waarom zou je voor ons kiezen? 

Doordat we een kleine onderneming zijn liggen er enorm veel groei kansen. Je leert de kneepjes van het online marketing vak en je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten van wie weet, wel het grootste E-commerce platform van Nederland. 

Daarbij leer je wat het is om bij klanten aan tafel te komen en commercieel na te denken over de mogelijkheden voor een klant. Wanneer je in staat bent om klanten binnen te halen zal er tevens een leuke bonus voor je klaar liggen. 

Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus bedrijf. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer.

Als stagiair kan je rekenen op een passende stagevergoeding die kan oplopen als je commercieel ook nog eens een ster bent. 

Ja, ik wil deze stage!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij het  team komen versterken, aarzel dan niet en reageer snel!


Vereisten

Vereisten
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je wilt leren hoe je commercieel impact kan creëren
  • Je bent proactief en hebt een hands on mentaliteit
  • Je bent in staat om aantrekkelijke teksten te schrijven
  • Je bent nieuwsgierig en komt met creatieve ideeën
  • Affiniteit met e-commerce is een pré
  • Woonachtig in Utrecht of omgevingStagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

WE ARE AN ONLINE CAMPAIGN AGENCY

We are known for moving your brand into growth by combining visual assets with performance marketing strategies. Our belief is that visual content is the lifeblood of brand engagement while activation drives conversion and online visibility. We combine both in kick-ass digital marketing campaigns.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.