792 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Media en vormgeving Stage- en afstudeeropdrachten in Eindhoven

19 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Media en vormgeving Stage- en afstudeeropdrachten in Eindhoven!

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht op het gebied van media en vormgeving en wil je dit helemaal zelf invullen? Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste stagiaires en afstudeerders die graag bij ons ervaring op willen doen met kans op een vaste baan.

In overleg is er veel mogelijk, daarom hebben wij geen specifieke opdrachten vast staan. Graag horen wij waar je naar op zoek bent, dan kunnen wij kijken of dit bij ons mogelijk is. Om een idee te geven van de mogelijkheden, hieronder een greep uit onze werkzaamheden op het gebied van media en vormgeving:

  • Het maken van technische productvideo’s waarin we de ins & outs van onze producten laten zien.
  • Het maken van commerciële productvideo’s waarin we het concept van onze producten uitleggen en welke oplossing het de (potentiële) klant kan bieden. Dit gebeurt veelal in de vorm van animaties in combinatie met screens van het product zelf.
  • Het monteren van trainingen en webinars die live worden gegeven en later in videovorm terug te kijken zijn op onze website.
  • Het bijhouden van de website. Dit houdt onder anderen in: het toevoegen van nieuwe producten, het schrijven of vertalen van blogs, nieuws-items toevoegen, nieuwe video’s plaatsen etc.
  • Het maken van digitale banners voor op de website en op social media
  • Het genereren van content voor berichten op social media.
  • Het maken van commerciële en informatieve nieuwsbrieven, inclusief het opzetten van e-mailmarketingcampagnes. Nieuwsbrieven worden van A tot Z door onszelf opgezet en verstuurd.
  • Het genereren en opmaken van commerciële documenten zoals whitepapers, productbrochures etc. De content is vrijwel altijd aanwezig.

Vereisten

Wie zijn wij? 

Wij zijn op 1 augustus 2003 van start gegaan als distributeur. Met behulp van het bedrijf zijn bedrijven in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten, de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren of zelfs volledig te automatiseren. Wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van Enterprise Business Alerting en Automation software. Onze eigen softwareafdeling ontwikkelt standaardproducten en integratietools.

Spreekt dit je aan?
We ontvangen graag een motivatiebrief met CV waarin staat hoe lang je stage of afstuderen duurt en wat je graag bij ons zou willen doen. In overleg kunnen we tot een passende stage- of afstudeeropdracht komen.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Doorlopend
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.