845 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Voetbal marketing in Amstelveen

1 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amstelveen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Verover de internationale voetbalmarkt!

Wij zijn een online platform waar fans vanaf de aftrap kunnen meebieden op bijzondere wedstrijdgedragen en gesigneerde voetbalshirts van hun favoriete clubs en spelers. De opbrengsten van de shirts komen ten goede aan door de club aan te wijzen maatschappelijke projecten.

Wij nemen de club hierbij het gehele proces uit handen: van content productie en marketing tot verzending en aftersales.

In september 2017 zijn we gestart in de Eredivisie. Komend jaar gaan we ons richten op uitbreiding in de grote buitenlandse competities en het lanceren en verder uitbreiden van ons nieuwe platform. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!  

 


Vereisten

Wij willen onze klanten (clubs én fans) constant blijven verrassen met leuke content en vooruitstrevende marketing. Jij past in ons plaatje als je zelfstandig, creatief en doortastend bent. Je gaat met ons mee naar meetings en wedstrijden van verschillende  voetbalclubs in binnen- en buitenland. Je hebt affiniteit met social media en online marketing en een goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Een rijbewijs en kennis van Photoshop, Illustrator of Lightroom wordt gewaardeerd maar is geen must.

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien in een jong en ambitieus team waarbij de ontwikkeling van jouw persoonlijke kwaliteiten centraal staat. Wij horen graag wat jou drijft en motiveert en wat jouw sterke kanten. De exacte inhoud van jouw stage wordt daarom samen met jou bepaald in een verkennend gesprek.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!  
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.