1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair Strategische Marketing in Mijdrecht

21 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Mijdrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: € 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stagiair Strategische Marketing

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) in de studierichting Commerciële Economie, die bij ons zijn/haar (afstudeer)scriptie wil schrijven.

Ons hoofddoel is om jou succesvol te laten afstuderen. Om dat te bereiken maken we jou onderdeel van de afdeling marketing en krijg je de ruimte om jouw kennis en kunde in te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarnaast bieden we jou een uitdagende opdracht voor jouw afstudeerscriptie.

Als inhoud van je afstudeeropdracht zien we graag het onderstaande onderwerp terugkomen:

Ontwikkel de differentiatiestrategie om in het segment voor zonwering toe te treden.

Het marketing team bestaat uit 3 personen waarmee je direct samenwerkt. Dit enthousiaste ene levendige team bestaat uit de marketing communicatie manager, de product manager en de customer value manager.

Tevens ben je in contact met collega's van de marketing afdeling bij ons hoofdkantoor in Bielefeld en heb je contact met (potentiële) leveranciers.

De onderneming

Wij zijn een A-merk in de gevelbranche en richt zich hoofdzakelijk op B2B markten. De doelgroepen zijn: Investeerders, ontwikkelaars, architecten, aannemers en gevelbouwers. Wij ontwikkelen en verkopen systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, vliesgevels, veiligheidstechnieken en zonweringen. Naast duurzame geveloplossingen voor onder meer appartementen en kantoren, biedt de onderneming advies en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. De service en ondersteuning wordt gecompleteerd met machines voor de productie en een 360° visie ten aanzien van duurzaamheid en recycling.

Met wereldwijd meer dan 4.750 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche op het gebied van service en techniek. Voor vandaag en ver in de toekomst. Voortdurend ontwikkelt en test de onderneming nieuwe producten en services rondom gevels van gebouwen en speelt het bedrijf alert in op de veranderende vraag en nieuwe trends vanuit de markt en de steeds strengere eisen en regelgeving. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met ons samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,46 miljard euro.


Vereisten

min. HBO niveau.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Schüco Nederland BV te Mijdrecht is een handelsmaatschappij van Schüco KG in Bielefeld Duitsland. Schüco is een A-merk in de gevelbranche en richt zich hoofdzakelijk op B2B markten. De doelgroepen zijn: Investeerders, ontwikkelaars, architecten, aannemers en gevelbouwers. Schüco ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, vliesgevels, veiligheidstechnieken en zonweringen. Naast duurzame geveloplossingen voor onder meer appartementen en kantoren, biedt de onderneming advies en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. De service en ondersteuning wordt gecompleteerd met machines voor de productie en een 360° visie ten aanzien van duurzaamheid en recycling. Met wereldwijd meer dan 4.750 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de branche op het gebied van service en techniek. Voor vandaag en ver in de toekomst. Voortdurend ontwikkelt en test de onderneming nieuwe producten en services rondom gevels van gebouwen en speelt het bedrijf alert in op de veranderende vraag en nieuwe trends vanuit de markt en de steeds strengere eisen en regelgeving. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 1,46 miljard euro.

Bedrijfsnaam: Schüco Nederland BV


Bedrijfsnaam:

Schüco Nederland BV


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.