779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Opdrachten voor (Frontend/Backend) Developers in Nieuwegein

22 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Nieuwegein
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij hebben een product, wat zich met name richt op content management (CMS) en document management (DMS). Dit is volledig web gebaseerd en is gebouwd in PHP, Delphi en Java. De bedoeling van het stage opdrachten is om het product te verbeteren en aan te vullen met nieuwe technologie waardoor het op een bredere manier aangeboden kan worden. De opdracht zal bestaan uit onderzoek en programmeren/implementeren van diverse pakket uitbreidingen. Voordat producten en uitbreidingen van het pakket aan klanten worden aangeboden dienen ze getest te worden in een testomgeving. Voorbeelden van stage opdrachten zijn:

Beschikbare Opdrachten:

- Implementeren koppeling tussen digitale werkplek en whatsapp (via de API). Hierdoor kunnen berichten gemakkelijk worden verspreid. 

- Implementeren koppeling tussen digitale werkplek en chat oplossing. De chat oplossing moet naadloos worden geintegreerd obv SSO tussen de twee platformen maar ook in de responsive huisstijl.

- Implementeren van een HTML5 biblotheek om binnen een webbrowser spreadsheet achtige zaken te kunnen uitvoeren

- Uitbreiden sociale intranet toepassingen zodat op basis van Bootstrap, dynamisch middels een @ medewerkers kunnen worden getagd of een suggestie na # tag te tonen in een bericht.

 

- Ontwikkelen van een tablet(mobile) APP om documenten op een Ipad of Adriod tablet te kunnen bekijken en te reviewen, waarbij technologien als HTML 5 en Jquery Mobile zullen worden ingezet of de wellicht platform afhankelijke ontwikkelomgevingen.

- Onderzoeken en implementeren tweeweg synchronisatie tussen Google Drive(cloud oplossing van Google) en OpenIMS DMS om documenten uit te wisselen.

- Onderzoeken en implementeren tweeweg synchronisatie tussen Office356(cloud oplossing van Microsoft) en OpenIMS DMS om documenten uit te wisselen.

- Ontwikkelen AutoCAD extenties voor integratie met OpenIMS DMS (opslaan in DMS, koppelingen tussen tekeningen).

- Integreren van open source statistieken tool Matomo met het OpenIMS platform om zo het gebruik van het systeem inzichtelijk te kunnen maken.


Vereisten

Enige ervaring met PHP of Java is een vereiste!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 6 maanden
Startdatum: Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een een snel groeiend Nederlands no-nonsense ICT bedrijf dat software producten ontwikkelt op basis van Open Source technologie. Gebruikte technieken zijn bijvoorbeeld Linux, Apache, PHP, DHTML, XML, SOAP, Perl, MySQL en C/C++.

Bedrijfsnaam: OpenSesame ICT


Bedrijfsnaam:

OpenSesame ICT


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.