741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Accountmanagement en sales | €500 - / +€1000 p.m. BBL opleiding| in Capelle aan den IJssel

23 juli 2019
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 24 augustus (nog 7 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Capelle aan den IJssel
Soort werk: Callcenter / Customer service
Commercieel / Verkoop
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Traineeship
Stagevergoeding: € 750
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben je op zoek naar een leuke (commerciële/ marketing) stage in een jong, enthousiaste team en een dynamische werkomgeving? Lees dan snel verder!

Bedrijf 

Wij zijn Appsmen BV, een jong en ambitieus bedrijf met getalenteerde professionals. Allen zijn universitair opgeleid op het gebied van software ontwikkeling, ontwerp, project management, Sales/marketing.

Wij zijn in 2012 gestart met als doel ons te onderscheiden in de ICT op het gebied van Mobiele technologie. Ons doel is hoge kwaliteit te leveren ten aanzien van producten en projecten, welke 100 % aan de eisen van onze klanten voldoet. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn de termen waar wij op doelen. Daarnaast zijn wij van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen het bedrijfsleven gebruikt kan worden. Wij zien hierin vele mogelijkheden met de huidige en opkomende tablet en smartphone producten. Er worden veel nieuwe producten geïntroduceerd en Appsmen blijft altijd nadenken over hoe een nieuw product een waardevermeerdering voor het bedrijfsleven kan opleveren.

Wat zijn onze intenties en ambities?

Wij ontwikkelen standaard (native) apps op het gebied van mobiele technologie voor verschillende markt segmenten.  Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven op een betaalbare manier een mobiele oplossing kunnen gebruiken, daarnaast streven wij altijd naar de beste kwaliteit en zijn wij perfectionistisch. Onze bijzondere aandacht gaat naar kleine bedrijven en het middensegment, die niet altijd de middelen hebben zelf een mobiele applicatie te (laten) bouwen of ondersteunen. Wij willen deze kleinere bedrijven oplossingen bieden die betaalbaar zijn en een toegevoegde waarde voor hun bedrijf hebben.

Waar geloven wij in?

Wij geloven erin dat de grote en kleinere bedrijven met elkaar moeten kunnen concurreren op het gebied van mobiele technologie. Door voordelige standaard mobiele oplossingen te leveren wil Appsmen ervoor zorgen dat ieder bedrijf goedkoop een mobiele applicatie kan hebben.

Beschrijving

Als Assistent Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de prospectie van nieuwe klanten. Dit wordt voornamelijk gedaan door zowel de telefoon (koude acquisitie) of klant bezoeken . De student is zelf verantwoordelijk om de potentiële klanten te onderzoeken en zelfstandig te contacteren.

De student legt de diensten van Appsmen uit en werkt nauw samen met zijn/haar stagementor bij een productaanvraag of verzoek. De student plaatst ook biedingen en onderhandeld over prijzen met klanten en sluit de deal. Ook volgt er altijd een follow-up.

Als Assistent Account / Sales Manager krijg je de mogelijkheid om de gehele verkoopproces binnen Appsmen te ervaren!

De stagementor beantwoordt alle vragen van de student en volgt de voortgang van de student op de voet. Hij/zij geeft advies en feedback over de voortgang.


Vereisten

  • Vrolijk, flexibel en energiek.
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Proactief met commercieel inzicht.
  • Doorzettingsvermogen. Niet opgeven bij ‘nee’.
  • IT-kennis is geen vereiste.  

Wij werken in een open en informele sfeer. Studenten krijgen veel vrijheid, maar wij verwachten wel een proactief houding.

CV en motivatie

Je sollicitatie bestaat uit een CV en een korte motivatie. Op basis hiervan zullen wij je uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor.

Klinkt het interessant en wil je solliciteren of heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Meerdere instroom mogelijkheden
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 24 augustus (nog 7 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij ?

Langs deze weg willen wij u graag kennis laten maken.

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met getalenteerde professionals. Allen zijn universitair opgeleid op het gebied van software ontwikkeling, ontwerp, project management en marketing. Wij zijn in 2012 gestart met als doel ons te onderscheiden in de ICT op het gebied van Mobiele technologie.

Ons doel is hoge kwaliteit te leveren ten aanzien van producten en projecten, welke 100 % aan de eisen van onze klanten voldoet. Klanttevredenheid en loyaliteit zijn de termen waar wij op doelen.

Daarnaast zijn wij van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen het bedrijfsleven gebruikt kan worden. Wij zien hierin vele mogelijkheden met de huidige en opkomende tablet en smartphone producten. Er worden veel nieuwe producten geďntroduceerd en wij blijven altijd nadenken over hoe een nieuw product een waardevermeerdering voor het bedrijfsleven kan opleveren.

Wat zijn onze intenties en ambities?

Wij ontwikkelen standaard (native) applicaties op het gebied van mobiele technologie voor verschillende markt segmenten. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven op een betaalbare manier een mobiele oplossing kunnen gebruiken, daarnaast streven wij altijd naar de beste kwaliteit en zijn wij perfectionistisch. Onze bijzondere aandacht gaat naar kleine bedrijven en het middensegment, die niet altijd de middelen hebben zelf een mobiele applicatie te (laten) bouwen of ondersteunen. Wij willen deze kleinere bedrijven oplossingen bieden die betaalbaar zijn en een toegevoegde waarde voor hun bedrijf hebben.

Waar geloven wij in?

Wij geloven erin dat de grote en kleinere bedrijven met elkaar moeten kunnen concurreren op het gebied van mobiele technologie. Door voordelige standaard mobiele oplossingen te leveren willen wij ervoor zorgen dat ieder bedrijf goedkoop een mobiele applicatie kan hebben.

Bedrijfsnaam: Appsmen


Bedrijfsnaam:

Appsmen


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.