1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Mediastage in Amersfoort

27 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: € 250
Land: Nederland

Omschrijving stage

Draag jij bij om zoveel mogelijk kinderen een magisch moment te geven?

Wij zoeken stagiair(e) voor de app

Zoek je een uitdagende stage in een creatieve omgeving? Dan hebben wij wat je zoekt! Wij zoeken een stagiair(e) voor productiewerkzaamheden voor een periode van drie tot zes maanden per september/oktober 2018.

Wij zetten ons in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen we voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met één van ons heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen. Vanuit de unit Productie van de afdeling worden een aantal spelvormen  centraal gefaciliteerd. De belangrijkste daarvan zijn deapp en het = college. De app is een onlineomgeving speciaal voor kinderen met een langdurige ziekte en/of handicap die thuis of in een instelling/ziekenhuis worden verzorgd. Op deze veilige, afgesloten app kunnen kinderen live webcammen en chatten met de clowns, filmpjes bekijken en chatten met andere kinderen. In het college ontvangen wij kinderen die ziek zijn - samen met het gezin - en dompelen hen onder in één groot zintuiglijk avontuur onder leiding van één van ons en de conciërge.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de contentplanning, controleert en plaatst filmpjes en beheert en vult het CMS.
  • Je beheert de camera’s en andere technische apparatuur en bent verantwoordelijk voor het bugsysteem van de app.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de doelgroep: je handelen aanmeldingen af, behandelt vragen en verzoeken, onderhoudt contact met ouders/kinderen en verwerkt gegevens.
  • Je ondersteunt bij productionele werkzaamheden, bijvoorbeeld het kopen van rekwisieten en functioneren als runner tijdens filmdagen.
  • Maar vooral ben je volledig onderdeel van het productieteam.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige tweede- of derdejaars student (bij voorkeur aan een Hbo-opleiding). Verder heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig en beheers je Excel en Word goed. Jij weet productioneel je weg wel te vinden. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van ons.

Wat krijg je ervoor terug?
De unit Planning, coördinatie en ontwikkeling van de afdeling biedt volop mogelijkheden en kansen om productionele ervaring op te doen. In overleg kunnen de taken waar mogelijk worden afgestemd op jouw leerbehoeften. Bij voorkeur ben je vijf (maar minimaal vier) dagen per week inzetbaar voor een periode van drie tot zes maanden per september/oktober 2018. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Incidenteel worden de stagewerkzaamheden verricht op locatie en/of in de weekenden. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week € 250,00 per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact Is je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail op. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.Trefwoorden

media  productie  meewerkstage  goed doel  kinderen  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Medio september
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zetten ons in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen wij voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met één van ons heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.