993 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair(e) assistent event manager/customer care bij Amgate BV in Den Haag

28 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) assistent eventmanager manager/customer care voor een periode van minimaal 5 maanden en 5 dagen per week (40 uur), start z.s.m.

“Ben jij een slimme, praktisch ingestelde en creatieve alleskunner? Heb je affiniteit met events, hospitality en IT en krijg je energie van plannen, snel schakelen en hard werken? Dan is deze stage iets voor jou!”             

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en gezellige student die op zoek is naar een afwisselende en leerzame stage. Je wilt jezelf graag op meerdere vlakken ontwikkelen en jezelf op die manier klaarstomen voor het bedrijfsleven. Dit kun je niet alleen en dus wil je graag dat het stagebedrijf je goede en constante begeleiding geeft. Tot slot ben je zelfstandig en vind je het ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en hen te helpen bij het organiseren van een evenement.

Als stagiair(e) maak je deel uit van de het evisit team, welke uit zes personen bestaat. Zij zitten volop in de eventwereld waar altijd van alles gebeurt en zijn op zoek naar jou, de volgende speler in het team. Één van jouw belangrijkste en leukste taken wordt het samen met de event managers en customer care een event tot een groot succes maken.

Wie zijn wij?

Evisit onderdeel van Amgate B.V. is de specialist op gebied van eventregistratie voor de zakelijke markt. Wij mogen voor onze klanten het uitnodigingstraject verzorgen online en on-site. Uniek aan evisit is de combinatie tussen software en diensten. Onze mensen maken het verschil. Met onze software ondersteunen we klanten in het gehele traject van eventregistratie en alles wat daarbij komt kijken. Van het versturen van de online uitnodiging tot het leveren van hostesses op locatie.

Wat ga je doen?
  • Communicatiewerkzaamheden, zoals rapportages verzorgen voor onze klanten.
  • Assisteren bij de inrichting van evisit ten behoeve van eventregistratie. Zorg dragen voor een adequate vastlegging van eventgegevens en voortgang.
  • Je bent ondersteunend in het contact voor online- en telefonische ondersteuning van evenementen.
  • On-site op locatie ondersteunen van evisit events (in eerste instantie samen met het eventteam en later eventueel zelfstandig).

Vereisten

Jouw profiel

  • Je volgt een opleiding op hbo-niveau, liefst in de richting van events/hospitality;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
  • Je bent sociaal vaardig en vriendelijk;
  • Affiniteit met hospitality en online software is een pré.

Let’s create a successful event together!Trefwoorden

design  ontwerpen  webdesign  huisstijl  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Amgate B.V.

De gehele organisatie bestaat uit 14 gedreven professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle projecten.

De klanten van Amgate hebben allemaal iets gemeenschappelijks: zij organiseren jaarlijks meerdere bijeenkomsten voor relaties. Het organiseren van een evenement heeft altijd veel voeten in de aarde. Van het uitnodigen van de doelgroep tot aan de evaluatie is het in ieder project van groot belang dat dit nauwkeurig, met zorg en gevoel wordt ingevuld. De details bepalen het succes.

Amgate maakt voor de ondersteuning bij het organiseren van de evenementen vanaf 2001 gebruik van de door haar zelf ontwikkelde online software evisit. Amgate blijft de software verbeteren en aanpassen aan de wensen en eisen van de gebruikers.          De ondersteuning van evisit bestaat uit bezoekersregistratie, eventmarketing en managementinformatie. Met evisit ontzorgen wij onze klanten door het uitnodigingstraject, de eventwebsite, e-ticketing en de registratie te verzorgen.    Wij werken met evisit voor grote bedrijven zoals ABN-AMRO, Jaarbeurs, Hilton en Ahoy Rotterdam. Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Met software alleen kan een evenement niet worden georganiseerd. Een team van specialisten begeleidt de opdrachtgevers in het proces. Voor veel van onze opdrachtgevers is het organiseren van evenementen geen dagelijkse kost. Met onze ervaringen en producten is alles geregeld voor een succesvol evenement. Wij missen alleen jou nog als super stagiair(e)!

Als allround stagiair(e) bij Amgate, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken en jezelf te ontwikkelen. En dat alles in samenwerking met 14 leuke collega’s. Wij zorgen dat je stage een groot succes wordt waar je later met veel plezier aan terug denkt!

Bedrijfsnaam: Amgate


Bedrijfsnaam:

Amgate


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.