1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing en sales stagiair(e)s gezocht! in Amsterdam

19 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een enthousiaste, creatieve en ondernemende HBO of WO student met interesse in marketing- en salesactiviteiten? Vind je het leuk om content te schrijven, ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op social media en spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Kom dan ons team ondersteunen!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Als specialist in de mobiele telecom- en payment branche helpen wij organisaties in onder andere de gezondheidszorg, financiële-, overheids-, recruitment- en retailsector om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. En om dit even een stukje duidelijker te maken: als mobiele telecom provider leveren we SMS berichten aan onze klanten, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Denk hierbij aan een berichtje over hoe laat jouw pakketje word geleverd, een afspraakherinnering van je dokter of een berichtje met een unieke actie van jouw favoriete winkel. Daarnaast voorzien wij als payment service provider webwinkeliers van betaalmogelijkheden zoals iDeal, bankoverschrijvingen, creditcardbetalingen en betalingen per mobiele telefoon. Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland. Hierdoor zal de marketingstrategie voor beide entiteiten verfijnd en geïmplementeerd moeten worden.

Hier is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Je helpt mee deze strategie verder vorm te geven en krijgt de kans om deze direct ten uitvoering te brengen om onze zichtbaarheid te vergroten. Je helpt zo mee om zowel onze naam als ons netwerk wereldwijd te versterken en te verbreden. Social media speelt hierbij een belangrijke rol en daarom ben jij verantwoordelijk voor het schrijven en plaatsen van content op de website en andere communicatiekanalen. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om je bezig te houden met het binnenhalen van potentiële klanten. Je bent hiervoor regelmatig aan het bellen, om de wensen en behoeften van een potentiële klant te achterhalen om hier vervolgens op in te spelen. Verder ben je betrokken bij het voeren van vergaderingen, brainstormsessies en strategische planning.

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, hechte organisatie in het hartje van Amsterdam. Naast een informele en gezellige werksfeer met maandelijkse borrels en elke dag een gevarieerde lunch op kantoor bieden we je een passende stagevergoeding. Je krijgt de mogelijkheid om actief mee te draaien en mee te denken in het team en het bedrijf.

Werkzaamheden

 • Verrichten van marktonderzoek
 • Ontdekken van productniches
 • Vormgeven van een marketingplan
 • Voeren van (internationale) salesgesprekken
 • Meewerken aan lopende marketingcampagnes
 • Meedenken op strategisch niveau tijdens brainstormsessies/ vergaderingen
 • Schrijven van blogs, persberichten en andere communicatie uitingen en deze plaatsen op onze kanalen

Vereisten

Wij zoeken
Een enthousiaste en ondernemende student met een creatieve geest. Bij ons draai je 100% mee. Hiervoor wordt een flinke dosis zelfinitiatief en verantwoordelijkheid van je verwacht. Je werkt in een dynamisch bedrijf en bent betrokken bij het voeren van vergaderingen, brainstormsessies en strategische planning. Je werkt graag samen en zorgt ervoor dat jouw ideeën gedeeld worden met het team en dat de actiepunten die hier uit voortvloeien direct tot uitvoering worden gebracht.

Jij bent:

 • HBO/WO student
 • Je studeert Communicatie, Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële economie of een vergelijkbare studie
 • Ondernemend, representatief, proactief en zelfstanding
 • Commercieel talent
 • Kennis van PowerPoint, Excel, Word, WordPress en webgebruik
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Extra talen (Duits, Frans) zijn een pré

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct en dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Langskomen voor een kopje koffie mag altijd. Wij schenken de koffie in ;) 
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: In overleg
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.