744 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting testen, continuous delivery in Veenendaal

4 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 1000
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ketentesten en visualiseren

Zie jij het als een uitdaging om tijdens je afstuderen voor je studie Informatica een hele keten van systemen te testen en te visualiseren hoe dit verloopt?

Bij grote bedrijven zoals Translink (OV-chipkaart) wordt een hele keten van systemen doorlopen om ervoor te zorgen dat de gebruiker ontvangt wat hij heeft aangevraagd. Denk hierbij aan een gebruiker die een koppelcode wil ontvangen via de post. Hoe test je de hele keten, hoe visualiseer je het verloop? Dat elk systeem afzonderlijk werkt, zegt nog niks over of de keten werkt. Daarom zijn ketentests zo belangrijk. Vooral als er een koppeling bestaat met de fysieke wereld. Maar hoe krijg je het fysieke gedeelte nu in je teststraat en gevisualiseerd? Met dit probleem ga jij aan de slag!

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je hoe je ketens het beste kunt testen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een test die checkt of het lukt om vanaf de website een koppelcode aan te vragen, of de aanvraag in een backoffice systeem is aangekomen en is verwerkt, en of de brief is verzonden. Aan jou de taak om te onderzoeken welke tools het meest geschikt zijn om die testen uit te voeren. Daarnaast toon je het resultaat van deze ketentesten aan met een Proof of Concept.

Je gaat deze opdracht samen met een van onze engineers verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past.


Vereisten

Benodigde technieken en/of interesses

Testen, continuous delivery

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-2-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Let op:

Er hebben al veel kandidaten op deze vacature gesolliciteerd. Weet je zeker dat je wilt solliciteren?

Tip: Bekijk ook deze vergelijkbare stages:
Zoek meer soortgelijke stages

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.