845 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting .NET en/of Java in Veenendaal

28 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 1000
Land: Nederland

Omschrijving stage

Social Engineering

Zie jij jezelf al onderzoeken hoe social events onze collega’s beter kunnen verbinden? En ontwikkel je daar een app voor die slimme adviezen kan geven?

Iedere dag zijn er bij ons verschillende lunch-, wandel- en sportinitiatieven, die niet bij iedere geïnteresseerde collega bekend zijn. Ook wordt er regelmatig wat gehaald en afgeleverd door een broodjeszaak. Dan is het vaak een hele klus om eventueel gemaakte kosten te verdelen.

De bedoeling is om al deze sociale initiatieven bij elkaar te brengen, waardoor collega’s zich bijvoorbeeld kunnen inschrijven om mee te gaan en/of om te vragen of je collega’s iets voor je mee kunnen nemen.

Idealiter worden collega’s ook geadviseerd en gemotiveerd op het gebied van activiteiten of de juiste voeding om fit te blijven.

Opdracht

Je onderzoekt welke soorten activiteiten er bij ons zijn en welke sensoren en/of metrieken hier informatie over kunnen geven. Dit vertaal je naar een app, waar een slim advies uit rolt (“Je zit al drie dagen achter je pc zonder pauze te nemen. Over 15 min vertrekt er een wandelgroep, ga je een keer mee?”) dat mensen bij elkaar brengt.

Je gaat deze opdracht samen met een van onze engineers verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past.


Vereisten

Benodigde kennis en/of interesse

.NET en/of Java

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-2-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.