1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting continous delivery in Veenendaal

6 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 1000
Land: Nederland

Omschrijving stage

Smells like team spirit

Ben jij niet alleen bezig met het schrijven van code die er toe doet, maar ben jij je er ook van bewust hoe impact vaak gemaakt wordt in een goed en sfeervol team?

Binnen een team is het belangrijk dat de sfeer onderling goed is. Hierdoor wordt commitment gecreëerd en wordt er beter samengewerkt. Dit komt de kwaliteit van het product ten goede. Bij outsourced teams is het soms lastig te bepalen hoe goed het team in zijn vel zit. Door de afstand en cultuurverschillen is het mogelijk dat er openheid ontbreekt. Dit zorgt ervoor dat er laat of niet bijgestuurd kan worden en er onderlinge conflicten kunnen ontstaan binnen het team.

Als software ontwikkelbedrijf zijn wij constant op zoek naar manieren om processen te automatiseren. Ook hier vragen wij ons af of we op basis van gegevens uit ontwikkeltools kunnen bepalen wat de stemming binnen het team is. Wat is de ontwikkeling van de stemming binnen een team en wat is het effect hiervan op de resultaten? Denk bijvoorbeeld aan analyse op het commitgedrag, de teksten in commits, pull requests, discussies in userstories, etc.

Opdracht

Binnen onze organisatie is veel data beschikbaar van projecten die in het verleden zijn uitgevoerd. Gebruik deze data om onderzoek te doen naar verschillende soorten input en tools die we kunnen gebruiken om de stemming in een team zo goed mogelijk te bepalen. Kijk daarnaast of er een voorspelling gedaan kan worden van het effect op het teamresultaat zodra de stemming in het team om dreigt te slaan. Denk bijvoorbeeld aan Azure Cognitive Services, Text Analytics API en Machine Learning.

Bouw een Proof of Concept waarin data uit verschillende ontwikkeltools op een generieke manier kan worden opgehaald. Aggregeer en analyseer deze data om een inschatting te doen van de stemming binnen het team. Gebruik data van historische projecten om het Proof of Concept te testen.


Vereisten

Benodigde technieken en/of interesses

.NET, Continuous Delivery

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-2-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.