1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting IoT in Veenendaal

6 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 1000
Land: Nederland

Omschrijving stage

Blindegeleide smartwatch voor reizigers

Wil jij onderzoeken op welke manier een smartwatch al dan niet in combinatie met een mobiele telefoon een visueel beperkte reiziger kan helpen met zijn of haar reis?

Mensen met een visuele beperking hebben een uitdaging als het gaat om reizen met het openbaar vervoer. Denk bijvoorbeeld aan een blinde of slechtziende die met de trein wil reizen. Allereerst zijn de kaartautomaten niet voorzien van spraak, waardoor hij of zij deze niet kan bedienen. Daarnaast kan een visueel beperkte reiziger niet zien op welk perron hij of zij zich bevindt. En als er gefloten wordt door een conducteur, is dat dan voor de trein waar deze persoon mee mee moet of is dat voor een andere trein op een ander spoor?

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je op welke manier een smartwatch al dan niet in combinatie met een mobiele telefoon een visueel beperkte reiziger kan helpen met zijn of haar reis. Je schrijft een app die oplossingen biedt voor de uitdagingen die deze doelgroep heeft tijdens het reizen met het ov.

Je gaat deze opdracht samen met een van onze engineers verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past.


Vereisten

Benodigde technieken en/of interesses

Internet of Things (IoT), Mobile development

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-2-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.