739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting AI, Machine Learning in Veenendaal

1 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: 1000
Land: Nederland

Omschrijving stage

Tracken van gewassen met Artificial Intelligence

Heb jij een passie voor IoT en zie je het als een uitdaging om die passie in te zetten in een onderzoek voor de agrarische sector? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven over bewatering, bemesting en het oogsten van deze gewassen.

Het inspecteren van gewassen op akkers of in kassen is een tijdrovende klus. Daarnaast is de inspectie niet objectief, maar afhankelijk van de kennis en ervaring van de inspecteur. Hierdoor kunnen verkeerde beslissingen worden genomen met betrekking tot bemesting, bewatering en oogsten van gewassen, hetgeen hoge kosten met zich mee kan brengen.

Jij gaat aan de slag met het vraagstuk hoe inspecties van gewassen geautomatiseerd uit te voeren zijn.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven over bewatering, bemesting en het oogsten van deze gewassen. Je implementeert een Proof of Concept (PoC) waarin je aantoont dat de oplossing die je bedacht hebt, werkt. Je toont aan dat deze in staat is de status van planten te bepalen en een advies te geven over bewatering, bemesting en oogst.

Je gaat deze opdracht samen met een van onze engineers verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past.


Vereisten

Benodigde technieken en/of interesses

AI, IoT, Machine Learning, Big data & Algorithms

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: 1-2-2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Let op:

Er hebben al veel kandidaten op deze vacature gesolliciteerd. Weet je zeker dat je wilt solliciteren?

Tip: Bekijk ook deze vergelijkbare stages:
Zoek meer soortgelijke stages

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.