713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage (front-end/ back-end) Ontwikkelaar in Delft

3 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Delft
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Over E-conomy

E-conomy is een grote speler op het gebied van online marketing en website ontwikkeling. Wij leveren online marketing oplossingen en professionele websites op voor grote, middelgrote en kleine spelers. Onze klanten varieeren van websites/webshops tot bv. de RAI Amsterdam, RTL, Infotheek, Luvion en gemeentes. Wij zijn 10 jaar actief en een gerenommeerde naam ondertussen. We bedienen vele klanten en groeien erg hard. Er heerst bij ons een informele werksfeer, werken met een jong team, is volop gezelligheid, korte lijnen en jouw inbreng kan direct worden meegenomen in de dagelijkse praktijk. Wij verweven marketing met ontwikkeling en dat geeft hele mooie resultaten en vult elkaar naadloos aan. Daarnaast heeft E-conomy tevens 250 vakantie websites in eigendom en een internationaal opererend internet radio platform. Kortom voldoende te doen en variatie in werkzaamheden.

Voor zowel onze klant op marketing als ontwikkel gebied hebben we uiteenlopende werkzaamheden. 

Bij het bouwen van een website speelt marketing een belangrijke rol. Een website hebben is belangrijk, maar gevonden worden is nog belangrijker. Daarom houd e-conomy altijd rekening met alle aspecten voor promotie, zoekmachines, geschiktheid voor mobiele apparaten, gebruiksvriendelijkheid en laad snelheid tijdens het bouwen van een nieuwe website.

Wij zijn op zoek naar leergierige, kundige ontwikkelaars. Herken jij jezelf in onderstaande reageer dan snel

HTML/CSS ontwikkelaar

Voor het bouwen van websites bij E-conomy werk je met moderne technieken zoals SaSS, Bootstrap, minifying en offloading. Om dat te doen gebruik je programma’s zoals Vector Magic, Photoshop, PrePros, SVG Editor en PHP Storm.

Daarnaast leer je hoe je met behulp van Google PageSpeed een website sneller kan laten laden in de browser van de  gebruiker. Ook leer je hoe je de website inhoud optimaal kan inrichten zodat de zoekmachine de website beloont met een hogere positie in de zoekresultaten. Natuurlijk leer je ook hoe je  websites voor mobiele telefoons en tablets geschikt kunt maken.

Een typische werkdag ziet er als volgt uit: de ontwerper heeft net van de klant te horen gekregen dat het ontwerp van een nieuwe website is goedgekeurd. Jij begint dan met het analyseren van het photoshop bestand waarin het ontwerp staat. Vragen als: welke lettertypen zijn er nodig voor het bouwen van de website, welke plaatjes met een licentie moeten we nog inkopen en welke basis kleuren moeten er gebruik worden worden dan beantwoord. Daarna begin je met het opzetten van de projectomgeving met Javascript, CSS en HTML bestanden en ga je verdere proces invullen door het schrijven van website code in PHPStorm. Als dit klaar is kijkt een andere ontwikkelaar de code na, en of de website genoeg voldoet aan de ontwerp eisen. Daarna komt wat jij gebouwd hebt online en mag je trots zijn op de prachtige website die je gemaakt hebt.

 Wij zoeken iemand met:

 • Opleiding zoals: ICT ontwikkelaar, applicatie ontwikkeling, IT, software engineer, Informatica, Computer science, ICT design
 • Oog voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Kennis van jQuery, Javascript 

WordPress ontwikkelaar

Voor het bouwen van websites bij E-conomy werk je met WordPress. Met WordPress kunnen klanten websites tot in hoge mate van detail zelf onderhouden. Dit voor komt dat de klant telkens moet aankloppen bij ons om een kleine afbeelding of tekstje aan te passen op de website. Alle soorten website systemen kunnen worden gebouwd in WordPress. Het WordPress systeem kent dan eigenlijk ook geen grenzen voor wat er wel en niet gedaan kan worden.

Een typische werkdag ziet er als volgt uit: de HTML code is net klaar en krijg je aangeleverd. Jij gaat de bestanden dan scheiden in losse PHP bestanden, zodat ze in WordPress te gebruiken zijn als een template. Vervolgens ga je in de WordPress administratie alle schermen/pagina’s met opties toevoegen die de klant wil beheren.

Een volgende essentiele stap is het programmeren van de benodigde code in de WordPress template bestanden zodat hetgeen de klant instelt in de beheeromgeving ook zichtbaar zal zijn in de website.

In de laatste stap gaat een andere programmeur alles nalopen en testen. Daarna gaat de website online en mag je met trots als bouwer van de website alles laten zien aan de klant.

Na afloop van de stage mag je jezelf een WordPress professional noemen.

 Wij zoeken iemand met:

 • Opleiding zoals: ICT ontwikkelaar, applicatie ontwikkeling, IT, software engineer, Informatica, Computer science, ICT design
 • Oog  voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Kennis van PHP5/7, HTML5/CSS3

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding op basis van jouw ervaring
 • Dicht bij centraal station
 • Goede koffie en tafeltennistafel
 • Goede werksfeer
 • Persoonlijke training en directe begeleiding van IT professionals
 • Uitzicht op gracht in een prachtig gelegen monumentaal grachtenpand
 • Uitstekende werkgever op jouw CV
 • Veel ervaring en bagage in jouw persoonlijke rugzak 

Vereisten

 • Opleiding: ICT ontwikkelaar, applicatie ontwikkeling, IT, software engineer, Informatica, Computer science, ICT design
 • Oog heeft voor detail
 • Doorzettingsvermogen
 • Kennis van PHP5/7, HTML5/CSS3
 • jQuery, Javascript ervaring is een pré

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Trefwoorden

ontwikkeling  e-commerce  javascript  html5  ict  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

E-conomy Marketing Services is jong en innovatief bedrijf. Onze core business is het ontwikkelen en commercialiseren van websites. Wij zijn actief in meerdere e-branches namelijk media (radio), vakanties en recruitment. Verder zijn we experts in search engine optimization (seo) en online Marketing. Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden wat ons zeer dynamisch maakt.

Bedrijfsnaam: E-conomy


Bedrijfsnaam:

E-conomy


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Delft

Grafische Vormgeving
Rijsbergen (Breda)
Finance Stagiair(e)
Haarlem
Accountmanagement en sales | 500 - / +1000 p.m. BBL opleiding|
Capelle aan den IJssel
Stage evenementen
Utrecht
Stage Front-end Developer
Utrecht

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.