779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage back-end programmeren in PHP in Utrecht

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage back-end programmeren in PHP

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeerstage bij een jong en innovatief bedrijf? Zoek dan niet verder! Bij dit bedrijf in Utrecht zijn ze op zoek naar back-end programmeurs. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel!

Het bedrijf zit in Utrecht en is op zoek naar een stagiair die back-end kan programmeren. Het bedrijf is bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Ze werken in PHP en daar kun jij dan ook een leuke stage in lopen. Daarnaast is het ook mooi meegenomen als je kennis hebt van Laravel en WordPress.

Als meewerkstagiair zul je aan de slag gaan met het programmeren in PHP. Je werkt in een ervaren team met leuke collega's die je veel kunnen bijleren. In dit bedrijf wordt er vooral geprogrammeerd in de talen PHP, Javascript, CSS en HTML. Jij zult gaan programmeren in PHP, maar enige kennis van de front-end talen is mooi meegenomen!

Als afstudeerstagiair ga je in overleg met het bedrijf een mooie afstudeeropdracht oppakken. Hierbij ga je ook aan de slag met programmeren in PHP. Hoe deze opdracht er precies uit komt te zien, zal in overleg met het bedrijf bepaald worden. Zo krijg je een opdracht die zowel aansluit bij je eigen interesses als de behoeftes van het bedrijf!

Er is goede begeleiding aanwezig binnen het bedrijf, waardoor je de periode succesvol zult afronden!

De organisatie is een MKB-bedrijf. Ze zijn een online marketingbedrijf waarbinnen een erg prettige sfeer hangt! Het bedrijf is gesitueerd in Utrecht.

Vacaturenummer: 1965


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Informatica 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.