1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Ervaring opdoen in een toffe escaperoom? | Dat kan! in Stampersgat

19 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Stampersgat
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstuderen of stage lopen bij een escaperoom wie wil dat nou niet, of ga je liever de gehele dag achter een computer zitten? Wie bij ons stage wil lopen staat (bijna) altijd garant voor succes om aangenomen te worden!

Je werkt bij een jong en dynamisch bedrijf. Ben jij iemand die zelfstandig kan meedraaien, eigen initiatief durf te nemen, met nieuwe ideeën kan komen? Je heel de dag creatief bezig kunt zijn? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek.

Je helpt bij het bouwen van escape rooms en begeleiden van onze activiteiten.Vereisten

We hebben plek voor diverse stages van diverse opleidingen Toerisme Recreatie, CMD, Vrijetijdsmanagement, Sport Marketing, Entertainment Managment, Marketing en Communicatie, Media Vormgeven, Small Business en Retail Management of juist commercieel.

Je bent steeds op zoek naar innovaties waarmee je de doelgroep beter kunt bereiken, je denkt in oplossingen, werkt gestructureerd en nauwkeurig.

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die voor hun opleiding een meeloopstage moeten volgen of juist een afstudeeropdracht moeten maken.

  • Beschikt over goede schriftelijke en (mondelinge) communicatie vaardigheden;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Gestructureerd, accuraat en analystisch;
  • Creatief;
  • Bekend met Social Media.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel(foto) en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: In overleg
Startdatum: Per direct / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een door ECABO, KENWERK en Calibris erkend leerbedrijf dat gehuisvest is op een authentieke locatie, welke doet denken aan de Napoliaanse tijd (+/- 1811). Dankzij de inzet van medewerkers is deze schitterende plek uitgegroeid tot een bijzondere plaats voor culturele en toeristische evenementen. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes en workshops is er ook een escaperoom. Als aanstormend MBO- of HBO talent zal jij je bij ons goed thuis voelen; wij zijn een jong en groeiend activiteitenbedrijf waar talenten van harte welkom zijn. Bij ons denk jij mee over de bedrijfsvoering en kan je eigen initiatieven nemen, je bent erg contactgericht en je houd ook nog van een grote uitdaging. Wij zoeken enthousiaste stagiaires die een meeloopstage gaan volgen of gaan afstuderen. Het maakt ons daarom niet uit of je MBO, HBO of een universitaire opleiding volgt. Je werkt op een speciaal plekje midden in de natuur waar altijd vele feesten en evenementen georganiseerd worden. Daarnaast bouwen we escaperooms door het gehele land dus ook bij jouw in de buurt. Vind jij het leuk om mee te draaien met de activiteiten, eigen initiatief te nemen, met nieuwe ideen wil komen, en houd je ook nog van een feestje? Solliciteer dan gelijk voor een stageplaats en wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek!

Bedrijfsnaam: Escape Room Designer B.V.


Bedrijfsnaam:

Escape Room Designer B.V.


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Stampersgat

Stagiair(e) Sales Hyundai Forklifts
Roosendaal/ Breda
Digital (online) marketing stage
Roosendaal

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.