997 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Content en Drukwerk in Enschede

20 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Enschede
Soort werk: Recreatief / Sport / Toerisme
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

De afdeling Content & Drukwerk verzamelt en beheert de content en media. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om teksten, beelden en video’s van o.a. accommodaties, landen, gebieden, plaatsen, rondreizen en cruises. Alle informatie komt in een database (PIM) terecht zodat de informatie ingezet kan worden in de verkoopkanalen. Ook levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan de SEO content strategie van TUI Benelux teneinde zoveel mogelijk relevante, converterende bezoekers te trekken. Daarnaast is Content & Drukwerk verantwoordelijk voor de opmaak, vervaardiging en distributie van de brochures en het verzamelen en inkopen van al het drukwerk.Als stagiair(e) Content en Drukwerk lever je een bijdrage aan het beheren, coördineren, bewerken en het zelf verzamelen van content t.b.v. alle kanalen en media waarin producten worden aangeboden.
 
Je maakt kennis met PIM, het systeem dat geschikt is om de content te publiceren in verschillende kanalen. Je helpt met het invoeren van accommodaties, het verwerken van teksten en beelden en draagt je steentje bij met het invoeren van productlijsten voor gidsproductie. Je leest reviews over vakanties van klanten en krijgt de mogelijkheid zelf creatieve en pakkende teksten te schrijven over landen, gebieden en plaatsen.
 
Ook verwachten wij een positieve bijdrage aan de optimalisering van de werkprocessen: innovatief meedenken, voorstellen maken voor verdere ontwikkeling van automatisering, bestaande processen kritisch bekijken.
 
Tevens is het binnen de vestiging zeker mogelijk om een kijkje te nemen op andere afdelingen. Een eigen inbreng wordt absoluut gewaardeerd.


Vereisten

Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding. Je laat zien dat je leergierig en nauwkeurig te werk gaat, maar ook zelfstandig aan je taken kunt werken. Daarnaast neem je de volgende ervaring en kennis met je mee:

  • Een HBO opleiding op het gebied van Media, Informatie en Communicatie, Journalistiek of Toerisme
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.